karşısında ki grubu her seferinde katı kurallar koyan bir topluluğun kuralları kendine göre her seferinde esnetmesi tek birşey ile açıklanabilir. Despotluk. Tübitak kelime sayısı gibi detaylara takılacağına verdiği sözü yerine getirmeliydi. 7 Aralık başvuruların sonuçlanma tarihiyse 10 Aralık'a gelindiğinde sistem hala öneri modunda gözüküyorsa yok yere kelime sayacı olayı gibi basit ama karşı tarafı yıpratıcı, küstürücü yollara girmeyecekler.
Biraz önce Tübitak'ı aradım önümüzdeki günlerde açıklanacak net bir tarih yok dediler bilimiz.tubitak.gov.tr adresini takip edin dediler yani onlarda bilmiyor![]()
hepimiz arayıp rahatsız edelim ve bizden herşeyi tastamam isteyip neden böyle yaptıklarını soralım.Biraz önce Tübitak'ı aradım önümüzdeki günlerde açıklanacak net bir tarih yok dediler bilimiz.tubitak.gov.tr adresini takip edin dediler yani onlarda bilmiyor![]()
Ben geçen sene PTT'den almıştım. Başvuru bir kaç dakika sürdü, 1 hafta dolmadan da ulaştı elime.e-imza başvurusu yaptınız mı peki
ben başvuru işlemlerini tamamladım ama parayı yatırmadım onaylanmama yada iptal olmasını göz önüne alarak
Ne kadar bir sürede e -imza alınabiliyor ?e-imza başvurusu yaptınız mı peki
ben başvuru işlemlerini tamamladım ama parayı yatırmadım onaylanmama yada iptal olmasını göz önüne alarak
4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Program başvuruları değerlendirilme aşamasındadır. Değerlendirmeler önümüzdeki günlerde sona erecektir. Sonuçların duyurusu bu sayfadan yapılacaktır.
Bilim ve Toplum Programları Müdürlüğü
-------
Ptt 3 gün içinde verebileceğini iddia ediyor sitesinde. Ben de KSM den başvurdum belge gönderdim ama para yatırmadım, sonuçları bekliyorum.Ne kadar bir sürede e -imza alınabiliyor ?