Hocam okul logosunu 3d'ye hangi uygulamayla çevirdiniz?Geçtiğimiz yıllarda okul logosundan anahtarlık yapmıştım hocam.
img to 3d veya img to stl diye aratıp gelen siteleri deneyin hocam. Bir site x görselinde iyi sonuç verirken başka bi site y görselinde iyi sonuç verebiliyor. Denemeniz lazımHocam okul logosunu 3d'ye hangi uygulamayla çevirdiniz?
anyconv.com ben okul logosunu anahtarlık yaptım png uzantıyı stl iyi çevirdi.Deneyebilirsiniz.Hocam okul logosunu 3d'ye hangi uygulamayla çevirdiniz?
Ben akıllı tahta sürgüyü yazdırıyorum hatalı yazıyor bir ayar var mı yazdırırken veya yazdıran arkadaş var mı?Etkileşimli tahtaların tutma kolu ve rayları için STL dosyaları...Alıntıdır
indirdiğiniz STL dosyalarını yazıcıya göndermeden önce yazıcınıza uygun dilimleme yazılımı kullanarak GCODE oluşturmak gerekiyor.Bu parçaların daha sağlam olması için içini dolu mu bastırmak gerekiyor arkadaşlar?
Onu nasıl yapıyoruz?
Hocam okul logosunu 3d'ye hangi uygulamayla çevirdiniz?
imagetostl.com
Hocam, ben Cura programını kullanıyorum.stl dosyalarını dilimlemek için hangi programı kullanıyorsunuz ve nerden indirebilirim?
Yazıcınızın kendi yazılımı varsa onu kullanmanız, yeni başlayanlar için daha uygun olacaktır.stl dosyalarını dilimlemek için hangi programı kullanıyorsunuz ve nerden indirebilirim?