3D LED TV almak istiyorum. ikisininde fiyatı aynı sizce hangisi?
http://www.bimeks.com.tr/compare.aspx
http://www.bimeks.com.tr/compare.aspx
bahhele' Alıntı:ben lg 42LA860V modelini aldım geri vericem.kamerasından tutta hiç bi özelliği işimi görmüyor.lg varsa linkinde kesinlikle tavsiye etmem.internetten browserla film izlemek istiyorsun izlenmiyor yetersiz bellek hatası veriyor sürekli.yazılımla bile çözemediler sorunu.kameradan foto çekiyosun çektiğin fotolar videolar tv de kalıyo ne bi yere aktara biliyosun ne sosyal medyada paylaşabiliyosun tv üzerinde.flash takıp oraya kaydetme özelliği koymuşlar o da çalışmıyor neymiş efendim flash bellek illa 40 gb ve üzeri olacakmış kamerası harekete duyarlı değil elinizle açıp kapatabilme özelliği var tv nin ama seni algılamadığı için onuda yapamıyosun.verdiğim paraya acıyorum geri vericem tv yi.lg mi!dinlen dinlen kaç kardeş
ha bi de kanallar arasında geçiş çok uzun..uyu,ütünü yap,git kendine kahve filan yap...o derece
quashpack' Alıntı:bahhele' Alıntı:ben lg 42LA860V modelini aldım geri vericem.kamerasından tutta hiç bi özelliği işimi görmüyor.lg varsa linkinde kesinlikle tavsiye etmem.internetten browserla film izlemek istiyorsun izlenmiyor yetersiz bellek hatası veriyor sürekli.yazılımla bile çözemediler sorunu.kameradan foto çekiyosun çektiğin fotolar videolar tv de kalıyo ne bi yere aktara biliyosun ne sosyal medyada paylaşabiliyosun tv üzerinde.flash takıp oraya kaydetme özelliği koymuşlar o da çalışmıyor neymiş efendim flash bellek illa 40 gb ve üzeri olacakmış kamerası harekete duyarlı değil elinizle açıp kapatabilme özelliği var tv nin ama seni algılamadığı için onuda yapamıyosun.verdiğim paraya acıyorum geri vericem tv yi.lg mi!dinlen dinlen kaç kardeş
ha bi de kanallar arasında geçiş çok uzun..uyu,ütünü yap,git kendine kahve filan yap...o derece
hocam yazını görünce dayanamadım cevap yazayım dedim..Öncelikle bende uzun zamandır LG 47LA860v kullanıyorum..O işimi görmüyor dediğin herşeyi çok rahatlıkla sorunsuz şekilde kullanıyorum..internet browser diğer televizyonları incelediysen eğer açık ara önce ve hızlı diyebilirim(samsung f 7000 ve f 8000 serileri hariç) film izleyemiyorum diyorsun ama sanırım internette hiç bir araştırma yapmadan bişeyler izlemeye çalışıyorsun..LG MKVOD diye birşey var, eğer olurda flasha programı kurup çalıştırabilirsen süper bişey... dizi film animasyon ne ararsan her şeyi internet hızına bağlı olarak takılmadan izleyebilirsin..sosyal medya falan yazmışsın ama her şeye çok rahat sorunsuz girebiliyorum..Sonuç olarak ya senin televizyonunda bir sorun var ya da sen LA 860v modelini kullanmıyorsun...
bunun cevabını bende merak ediyorum çunki yeni tv alacağım dabahhele' Alıntı:quashpack' Alıntı:bahhele' Alıntı:ben lg 42LA860V modelini aldım geri vericem.kamerasından tutta hiç bi özelliği işimi görmüyor.lg varsa linkinde kesinlikle tavsiye etmem.internetten browserla film izlemek istiyorsun izlenmiyor yetersiz bellek hatası veriyor sürekli.yazılımla bile çözemediler sorunu.kameradan foto çekiyosun çektiğin fotolar videolar tv de kalıyo ne bi yere aktara biliyosun ne sosyal medyada paylaşabiliyosun tv üzerinde.flash takıp oraya kaydetme özelliği koymuşlar o da çalışmıyor neymiş efendim flash bellek illa 40 gb ve üzeri olacakmış kamerası harekete duyarlı değil elinizle açıp kapatabilme özelliği var tv nin ama seni algılamadığı için onuda yapamıyosun.verdiğim paraya acıyorum geri vericem tv yi.lg mi!dinlen dinlen kaç kardeş
hocam yazını görünce dayanamadım cevap yazayım dedim..Öncelikle bende uzun zamandır LG 47LA860v kullanıyorum..O işimi görmüyor dediğin herşeyi çok rahatlıkla sorunsuz şekilde kullanıyorum..internet browser diğer televizyonları incelediysen eğer açık ara önce ve hızlı diyebilirim(samsung f 7000 ve f 8000 serileri hariç) film izleyemiyorum diyorsun ama sanırım internette hiç bir araştırma yapmadan bişeyler izlemeye çalışıyorsun..LG MKVOD diye birşey var, eğer olurda flasha programı kurup çalıştırabilirsen süper bişey... dizi film animasyon ne ararsan her şeyi internet hızına bağlı olarak takılmadan izleyebilirsin..sosyal medya falan yazmışsın ama her şeye çok rahat sorunsuz girebiliyorum..Sonuç olarak ya senin televizyonunda bir sorun var ya da sen LA 860v modelini kullanmıyorsun...
he hocam ben burda oturdum hikaye diziyom millete.bi bilen kullanan sen varsın.
söylediğim bütün özellikleri kullanamıyorum sağlıklı bi şekilde kesinlikle.sosyal ağlarda videoları izleyebiliyomusunuz siz? yada tv de ki fotonuzu paylaşabiliyomusunuz ya da ne bileyim çektiğiniz fotoları flash yada herhangi bi birime tv den aktarabiliyomusunuz? browserdan youtube da bile kısa video izleyemiyorum ben yetersiz bellek hatası veriyor hemen. bütün yazılımım güncel buna rağmen sorunlu smart tv özelliği.ayrıca senin tv hareket özelliği nasıl kullanabiliyomusun? benimki sağlıklı algılamıyo mesela.ayrıca bütün bu sorunlarımı teknikservisle her defasında paylaştım ve bana yetersiz olduklarını söylediler. lg den payınmı var bilmiomda adamlar kendileri kabul ediyo zaten bunu hayır seninki özel bi üretimse onu bilemicem.Bütün bu sorularıma evet ben hepsini yapıyorum diyosan onada bişey diyemem lg yetkililerinin üzerine :shock:
gerçekten merak ediyorum söylediğim bu tüm özellikleri kullanabiliyomusun benim söylediğim şekliyle???
bahhele' Alıntı:quashpack' Alıntı:bahhele' Alıntı:ben lg 42LA860V modelini aldım geri vericem.kamerasından tutta hiç bi özelliği işimi görmüyor.lg varsa linkinde kesinlikle tavsiye etmem.internetten browserla film izlemek istiyorsun izlenmiyor yetersiz bellek hatası veriyor sürekli.yazılımla bile çözemediler sorunu.kameradan foto çekiyosun çektiğin fotolar videolar tv de kalıyo ne bi yere aktara biliyosun ne sosyal medyada paylaşabiliyosun tv üzerinde.flash takıp oraya kaydetme özelliği koymuşlar o da çalışmıyor neymiş efendim flash bellek illa 40 gb ve üzeri olacakmış kamerası harekete duyarlı değil elinizle açıp kapatabilme özelliği var tv nin ama seni algılamadığı için onuda yapamıyosun.verdiğim paraya acıyorum geri vericem tv yi.lg mi!dinlen dinlen kaç kardeş
he hocam ben burda oturdum hikaye diziyom millete.bi bilen kullanan sen varsın.
söylediğim bütün özellikleri kullanamıyorum sağlıklı bi şekilde kesinlikle.sosyal ağlarda videoları izleyebiliyomusunuz siz? yada tv de ki fotonuzu paylaşabiliyomusunuz ya da ne bileyim çektiğiniz fotoları flash yada herhangi bi birime tv den aktarabiliyomusunuz? browserdan youtube da bile kısa video izleyemiyorum ben yetersiz bellek hatası veriyor hemen. bütün yazılımım güncel buna rağmen sorunlu smart tv özelliği.ayrıca senin tv hareket özelliği nasıl kullanabiliyomusun? benimki sağlıklı algılamıyo mesela.ayrıca bütün bu sorunlarımı teknikservisle her defasında paylaştım ve bana yetersiz olduklarını söylediler. lg den payınmı var bilmiomda adamlar kendileri kabul ediyo zaten bunu hayır seninki özel bi üretimse onu bilemicem.Bütün bu sorularıma evet ben hepsini yapıyorum diyosan onada bişey diyemem lg yetkililerinin üzerine :shock:
gerçekten merak ediyorum söylediğim bu tüm özellikleri kullanabiliyomusun benim söylediğim şekliyle???
bahhele' Alıntı:o zaman benim tv de ciddi sorunlar var.bu lg mkvod da nedir? sitelerine girdim envayi çeşit portaldan bahsediyor...ne bunlar hocam?