360 Total Security'i Bırakıyorum Bilgisayarı Bozuyor!!!

Kodla Büyü

bznesm_srkn

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
1,189
Okul da akıllı tahtalara Btr olduğum okuldaki tahtalara hep 360 total kurardım ücretsiz ve iyi olduğunu düşündüğüm için hatta kendi bilgisayarım da da kullanmaya başladım ve 3 4 yıl kullanmışımdır. Ancak son bir ayda 3 kere acronisle geri yükleme yapmama sebep oldu. sürekli sistemin hafızası azalıyor mavi ekrana düşürüyor oynadığım bi oyundan uyarı bile aldım hile kullanıyorsunuz süresiz banlanacaksınız diye. Virüs korumasını geçtim bilgisayara virüs alır oldu. Youtube başlığı gibi olmuş ama :D başına gelen olmuştur illa diye açtım konuyu. Veya haberi olmayan varsa yine dikkatli olsun. Bence yeteri kadar büyüdüler ve asıl amaçları ortaya çıktı gibi gibi. Ve antivirüs programını değiştirince herşey normale döndü.
 
Dondurma programlarını (tooltime time freeze, reboot restore fx) kurduktan sonra virüs programını kaldırdım tahtalardan. Gerek kalmıyor. Sistemi de kasmıyor.
 
O işte bir hatanız var bende hala etkin ve her yerde kullanıyorum sıfır sorun.

Screenshot_1.png
 
ben de virüs olan bile kuruyorum. 2 hafta sonra kaldırıyorum. sildiği virüsler oluyor. reklam ıvır zıvır çıkarıyor karşıma. beleş programın bi çıkarı olmalı sonuçta. virüs kelimesi geçen her şey her program güven vermiyor. kolanın ilk çıktığı tadı var mı :D
 
Bak simdi bende killandim. Arada ram yetersiz uyarisi alıyorum ve bazen gorunur hiç sebep yokken mavi ekran hatası alıyorum. Yıllardır sorunsuz kullandım. Soranlara tavsiyede ettim. Bende gözlemleyeyim artık.
 
Kaspersky nin free sürümü varken başka şeye gerek yok. Ben free sürümü ilk çıktığında okulun öğretmenler odasındaki bilgisayarına yüklemiştim. Neredeyse 1 yıldır sorunsuz çalışıyor. Ondan önce bu bilgisayara öğretmenlerin USB belleklerin dolayı sürekli virüs bulaşıyordu. Kaspersky yi kurduğumdan beri tek bir virüs bulaşmadı.
 
Ev bilgisayarı için Trend Micro çok iyi ama bununda serial bulmak zor. İlk kurulumda 60 gün veriyor. Benim 50 gün kalmış. Daha öncede 6 aylık kullanmıştım çok memnundum. 6 ay bitince webroot denedim, o da iyiydi ama serial bulamayınca tekrar buna döndüm. Bu arada Trend Micro serial bilen varsa yazabilir mi?
 
Ben bunu tam 3 senedir kullanıyorum.Sorun yok.Hatta hangi yabancı flashi bilgisayarıma taktıysam temizlemistir.
 
walla inanın win7 den sonra win10 1903 de denedim 360ı şimdi hemen kurduktan masaüstü kitlenmeye başladı anlamadım neyse biraz windowsun kendi şeysiyle takılalım bakalım zaten atak kurarken filan kaldırıyordum ama flash taraması güzeldi ya düzelir inş. bence yinede aklınızda bulunsun sistem sapıtırsa aklınıza 360 gelsin bi kere bi
 
Geri
Üst