Kablonet altyapısını superonline olarak hizmet alıyordum, fahiş fiyat artışından sonra Gibirnet e geçtim. aylık 110 tl gibi bir şeydi. 100 mbit tarifede 55 mbit anca görüyordum. Fiyatına göre önemsemedim lakin 1 ay kullanımdan sonra fiyat güncellemesine gitti ve 250 tl gibi bir şey oldu. 2. ayımda ben de comnet e geçtim 35 mbit lik tarifeye, 12 aylık peşin ödeme imkanı olunca fiyat artışından etkilenmemek adına 1188tl ödedim. gibirnet ten comnete e geçişim 1 günde tamamlandı, hiç kesintim olmadı.
comnet için davet kodum : CMT368EUZ
comnet te 35 mbit lik paketimden 32 mbit alıyorum, gibirnet e göre çok iyi. acaba 100 mbit lik tarifeye geçiş yapsam mı düşüncesi içindeyim.
sanırsam ağustos sonu, eylül başı comnet te fiyat değişikliğine gidecek diye duydum. fiyattan etkilenmemek adına ilave 12 ay daha sistem üzerinden uzatma yapmayı düşünüyorum.
comnet ten memnunum, sizlere de tavsiye ederim. türktelekom un pahalı olması konusunda, orada çalışan arkadaş "altyapı onların elinde olduğundan, devlet onlara taban fiyat sınırlamasına tabi tutuyormuş. diğer firmalar ttelekom altyapısını kullansa da onlardan uygun fiyat vermelerinin nedeni bu imiş."