2M ye kadar sıfır B SUV ne alırdınız ?

Kodla Büyü
Elektrikli istenmiyorsa eat8 şanzımanlı bir şey alırdım
Eat8 şanzımanlı araçların hepsi yağlı triger kayışı kullanan 1.2 puretech motor kullanıyorlar. Triger kayışının 40-50K kmlerde parçacıklar halinde dökülmesi sebebi ile mimli motorlar. PSA artık zincirli motora geçiş yaptı. Bir tane 2023 corsamız var bu seriden. İkinci maceraya gerek yok bence.

2m'ye b suv almazdim. :)

ama illa alacagim derseniz vw bakilabilir. turkiye piyasasi iphone piyasasi gibidir. asla kaybettirmez deger dusmez.

Eat8 şanzımanlı araçların hepsi yağlı triger kayışı kullanan 1.2 puretech motor kullanıyorlar. Triger kayışının 40-50K kmlerde parçacıklar halinde dökülmesi sebebi ile mimli motorlar. PSA artık zincirli motora geçiş yaptı. Bir tane 2023 corsamız var bu seriden. İkinci maceraya gerek yok bence.
Burada önerilen çoğu aracın da başka kronik süprizli maceraları var hocam bence Puretechin en azından yapacağı şey belli :) Corsada dediğiniz gibi problem yaşadınız mı merak ettim.

Ford Puma
Burada önerilen çoğu aracın da başka kronik süprizli maceraları var hocam bence Puretechin en azından yapacağı şey belli :) Corsada dediğiniz gibi problem yaşadınız mı merak ettim.
Henüz bişey yok. Ama 2023 model ve şuan 16K km de. Bir de 2023 sonrası bi tık iyileştirilmiş kayış varmış diyorlar

2m'ye b suv almazdim. :)

ama illa alacagim derseniz vw bakilabilir. turkiye piyasasi iphone piyasasi gibidir. asla kaybettirmez deger dusmez.
Çoğunlukla tek başıma biniyorum. İstanbul içinde daha büyük araba pek mantıklı gelmiyor şahsen bana. Büyük araba fazla yakıt ve şehir içi park ve manevrada sıkıntı.
Vw değer kaybı olarak avantajlı ancak taigo ve t-cross, kamiq 2M altı ve özellik olarak biraz geride geldiler bana.

Hayırlı olsun. Dar arka koltukları olduğunu fark ettiniz mi?
teşekkür ederim evet hocam ama b suv larda çok ta farklı değiller. şöyle de bir durum var her şeyi tam olan bir b suv (baz modellerde yani 2M altına denk gelenlerde) da yok açıkçası. (premium markalara bişey diyemem)
örneğin elektronik el freni genelde psa grubunda var. koltuk direksiyon ısıtma, uzaktan araç çalıştırma vb pumada var. adaptif hız sabitleme sadece yeni seat aronada var gibi gibi

teşekkür ederim evet hocam ama b suv larda çok ta farklı değiller. şöyle de bir durum var her şeyi tam olan bir b suv (baz modellerde yani 2M altına denk gelenlerde) da yok açıkçası. (premium markalara bişey diyemem)
örneğin elektronik el freni genelde psa grubunda var. koltuk direksiyon ısıtma, uzaktan araç çalıştırma vb pumada var. adaptif hız sabitleme sadece yeni seat aronada var gibi gibi
Evet hepsini bir arada bu fiyata zor buluruz. Arkadaşın pumaya bindik 2 kişi arkada baya darmış dedik. Sonra bende 2009 yaris var ona bindiler arka yayla gibi dediler. O bakımdan dedim. Yoksa araç iyi kötü bilemem. 1.2 pure tech motorlu hariç hiç bir araca almam demem. Ona da kayıştan dolayı yoksa peugeot falan çok güzel araba yapıyor ona lafım yok.

Allah'ım kazasız belasız binmeyi nasip eyleye.

ilksms
Geri