29 ekim kac gün tatil 1.5 gün diyorlar
29 ekim kac gün tatil 1.5 gün diyorlar
herkes salmış herkes boşlamış durumda hocam ülkede, kural kanun mu kaldı daDiyorlar?
Yönetmelik, genelge, kanun bilmeyen meslektaşlarımı görünce; neyse...
HerkesiO demiş,bu demiş kısmını geçiniz.Herkezi bağlayan kanun aşağıdaki linkte.
Mevzuat Bilgi Sistemi
Resmî Gazete’de yayımlanan kanunlar, Cumhurbaşkanlığı kararnameleri, yönetmelikler, tebliğler ve diğer düzenleyici idari işlemler tek metin haline getirilir ve güncel olarak yayımlanırwww.mevzuat.gov.tr
28 ekim eğer hafta içine gelirse her yıl öğle sonu tatil oluyor. Yani yarım gün tatil oluyor.Sanki her yıl 28 ekim yarım gün oluyormuş gibi trip atmış bazı arkadaşlar. Yönetmelikte yazıyor madem niye öyle? Ne var ki bu soruda gayet haklı bir sorudur
Sana garip gelmiş olabilir hocam ama ben epeydir hatırlamıyorum 28 ekimin yarım gün olduğunu. Senin adına da sevindim ne güzel yönetmelik bilen,uygulayan idari amirlerin varmış28 ekim eğer hafta içine gelirse her yıl öğle sonu tatil oluyor. Yani yarım gün tatil oluyor.
Garip olan ise bunu her sene birilerinin sorması oluyor.
Sana garip gelmiş olabilir hocam ama ben epeydir hatırlamıyorum 28 ekimin yarım gün olduğunu. Senin adına da sevindim ne güzel yönetmelik bilen,uygulayan idari amirlerin varmış