29 ekim kac gun tatil

Kodla Büyü
28 ekim pazartesi yarım gün mesai yapıyoruz. yarın gün tatil. 29 ekim tam gün toplam 1,5 gün

O demiş,bu demiş kısmını geçiniz.Herkezi bağlayan kanun aşağıdaki linkte.

28 ekim öğle sonu tatil. 29 ekim zaten tatil.

28 ekim pazartesi yarım gün mesai var ama genelde yarım gün mesaiyi bakanlar kurulu tatil yapıyor. Bunda da yapabilir diye düşünüyorum. Yapmazsa da sağlık olsun. Yapacak bir şey yok.

Sanki her yıl 28 ekim yarım gün oluyormuş gibi trip atmış bazı arkadaşlar. Yönetmelikte yazıyor madem niye öyle? Ne var ki bu soruda gayet haklı bir sorudur

Sanki her yıl 28 ekim yarım gün oluyormuş gibi trip atmış bazı arkadaşlar. Yönetmelikte yazıyor madem niye öyle? Ne var ki bu soruda gayet haklı bir sorudur
28 ekim eğer hafta içine gelirse her yıl öğle sonu tatil oluyor. Yani yarım gün tatil oluyor.

Garip olan ise bunu her sene birilerinin sorması oluyor.

28 ekim eğer hafta içine gelirse her yıl öğle sonu tatil oluyor. Yani yarım gün tatil oluyor.

Garip olan ise bunu her sene birilerinin sorması oluyor.
Sana garip gelmiş olabilir hocam ama ben epeydir hatırlamıyorum 28 ekimin yarım gün olduğunu. Senin adına da sevindim ne güzel yönetmelik bilen,uygulayan idari amirlerin varmış

Sana garip gelmiş olabilir hocam ama ben epeydir hatırlamıyorum 28 ekimin yarım gün olduğunu. Senin adına da sevindim ne güzel yönetmelik bilen,uygulayan idari amirlerin varmış

Yönetmeliği iyi bilen idareciyle alakası yok ki her yerde böyle. Eşim memur, öğretmen değil ona da tatil. Bacanağım kütüphaneci o da öyle, baldızım sağlık ocağında, vs vs böyle uzayıp gidiyor. Hatta burada ve bildiğim tüm yerlerde öğrenciler okula gitmiyor, memurlar işe gitmiyor.

Mesele idarecinin tatil olup olmadığını bilmesi yada bilemesi değil. Her sene birçok kişinin uygulamayı unutması. Seneye de aynı muhabbetler dönecek.

Hatta inanır mısınız bankalar ve borsa bile öğleye kadar açık. Amirlerim onlara da demiş kapatın kepenkleri diye.

Son düzenleme:
BBNET
Geri