3-2-1

Soru -1 ) Sayın MKenan hocam, söylediklerinize kendiniz inanıyor musunuz? İnanıyorsanız bunları ispat edebilir misiniz? İspat edebilirseniz arkadaşlar denize girip, tarihi yerler görürken her gün ben neredeydim? Bana bunu açıklayabilir misiniz?
Soru -2 ) Sayın Halil hocam, tespitleriniz ve yorumlarınız çok güzel. Özellikle Deyimler Sözlüğü'nün son halini hepimiz merakla bekliyoruz biliyorsunuz. Ancak sözüne ettiğiniz 21.yy beceriler, standartlar, hedefler vb. anlayabilmemiz, yüce Intel Öğretmen Programı içerisinde bir yere oturtabilmemiz için Ünite Planınızı görmemiz gerekmez mi? Gerekirse; sizin ünite planınızı eklemeniz gerekmez mi? Eeeeee nerde? Hani nerde?
Soru -3 ) Bu 3-2-1 sistemini kim icat etmiştir? Niye icat etmiştir? Nerden icap etmiştir? Bunu bulan manyak mıdır? Niye 4-4-1-1 değil de 3-2-1'dir? Ne yani Zico, Fatih Terim, Daum salak mıdır?
Yorum 1) Halil hocam söylediklerinizin geneline katılıyorum.
Yorum 2) Blackbuk hocam, özellikle üniversitede bile göremediğimiz bir eğitim ortamında olduğumuz konusunda kendi adıma size hak veriyorum. Bu eğitimden yeteri kadar faydalanabildim mi bilmiyorum ama bir gün sınıfıma dönersem Intel Öğretmen Programı'nı uygulamak isterim.
Öneri: Arkadaşlar çevrimiçi, dışı, yüzyüze, arkamız dönük

, aklı bir karış havada, eli işte gözü oynaşta..... ne halde olursak olalım, öğretmen, bilişim teknolojileri öğretmeni (veya başka branş da olabilir tabi), okul BT formatör öğretmeni (bazılarımız bir süre), Eğitici BT formatör öğretmeni ve son olarak da IOP-MT

olduğumuzu hiiiiiiiiiiiiiç unutmayalım

Gerçi azıcık uzun oldu ama neyyyyse
Püffffff 3-2-1 çok zorladı be Halil hocam...