hocam senin araba fiat bravo heraldespider23' Alıntı:okuduğum kadarıyla pejolar sıkıntı verebiliyormuş... WV lerde DSG şanzımanlarla ilgili kronik sorunlardan bahsediliyor;toyotanın yarı otomatikelrinden ve 2008 sonrası dizellerinden uzak durulması gerekiyormuş..forumlarda sıkça yazılıyor..
bence japon - kore -alman markaları her türlü alınabilir bide fiat bravo mjet![]()
bunu çok kişiden duydum.fatihtasoz' Alıntı:cruze alma
bende COLT var hatta satılık;satabilirsem bravo Mjet istiyorum bakalım kısmet...kaybil' Alıntı:hocam senin araba fiat bravo heraldespider23' Alıntı:okuduğum kadarıyla pejolar sıkıntı verebiliyormuş... WV lerde DSG şanzımanlarla ilgili kronik sorunlardan bahsediliyor;toyotanın yarı otomatikelrinden ve 2008 sonrası dizellerinden uzak durulması gerekiyormuş..forumlarda sıkça yazılıyor..
bence japon - kore -alman markaları her türlü alınabilir bide fiat bravo mjet![]()
![]()
Internet' Alıntı:farklı başlık açmalıyım çabalarıkutlarım.
yakit konusu ve bakim masraflarindan dolayi mi hocam baska kronik sikintisi var mifatihtasoz' Alıntı:cruze alma
turbo sikintisi oldugunu duymustumdndd' Alıntı:dizel fordlar 150000 den sonra sıkıntı çıkarabiliyor
dndd' Alıntı:sadece turbo değil hocam iki yakınım bir fiesta bir focus motor indi sekman falan baya bişey değişti 4000 tl civarı masraf yaptı
bunun yanında konfor konusuna katılmıyorum focus oldukça konforlu bence ama çok yakıyor 7,5 lt şehir içi
fiesta evet biraz dandik yenisini denemedim ama eski kasaları hiç beğenmedim ama az yakıyor
atakom' Alıntı:mazda 3 :+1:
kaybil' Alıntı:yakit konusu ve bakim masraflarindan dolayi mi hocam baska kronik sikintisi var mifatihtasoz' Alıntı:cruze alma
onun motor 125 beygir degilmi hocam sasirdim vallahifatihtasoz' Alıntı:kaybil' Alıntı:yakit konusu ve bakim masraflarindan dolayi mi hocam baska kronik sikintisi var mifatihtasoz' Alıntı:cruze alma
çok yakmıyordu araba çekmiyor hocam yokuşta şahin solluyor seni
kaybil' Alıntı:yakit konusu ve bakim masraflarindan dolayi mi hocam baska kronik sikintisi var mifatihtasoz' Alıntı:cruze alma
hocam tsi motorlarda lpg sikinti yapiyor mu?share_' Alıntı:dizel toyota alma,yağ yakar yokuşta kalkmaz, mmt şanzuman sorunlu,benzinlisine sözüm yok. benzinli düşünüyorsanız motoru lpg ile uyumsuz tüm araçlardan uzak durun. fsi,tsi motorlu vw alma,benzinde bineceksen alınabilir.1.3 cdti astra yine almaman gerek arabalardan.şuan aklıma gelen bunlar. çok yüksek km yağmış tüm marka dizellerden uzak dur, dizel ford değil tüm dizeller iyi kullanılmadı ise sonraki sahibini üzer. dizel alcaksan düşük km bilindik al.
kaybil' Alıntı:hocam tsi motorlarda lpg sikinti yapiyor mu?share_' Alıntı:dizel toyota alma,yağ yakar yokuşta kalkmaz, mmt şanzuman sorunlu,benzinlisine sözüm yok. benzinli düşünüyorsanız motoru lpg ile uyumsuz tüm araçlardan uzak durun. fsi,tsi motorlu vw alma,benzinde bineceksen alınabilir.1.3 cdti astra yine almaman gerek arabalardan.şuan aklıma gelen bunlar. çok yüksek km yağmış tüm marka dizellerden uzak dur, dizel ford değil tüm dizeller iyi kullanılmadı ise sonraki sahibini üzer. dizel alcaksan düşük km bilindik al.
eyvallah hocamshare_' Alıntı:kaybil' Alıntı:hocam tsi motorlarda lpg sikinti yapiyor mu?share_' Alıntı:dizel toyota alma,yağ yakar yokuşta kalkmaz, mmt şanzuman sorunlu,benzinlisine sözüm yok. benzinli düşünüyorsanız motoru lpg ile uyumsuz tüm araçlardan uzak durun. fsi,tsi motorlu vw alma,benzinde bineceksen alınabilir.1.3 cdti astra yine almaman gerek arabalardan.şuan aklıma gelen bunlar. çok yüksek km yağmış tüm marka dizellerden uzak dur, dizel ford değil tüm dizeller iyi kullanılmadı ise sonraki sahibini üzer. dizel alcaksan düşük km bilindik al.
tam uyumlu olduğu söylenemez, verimli değil, tasarruf düşük. her usta beceremiyor.baş ağrısı. eski 102 hp hitler motorlu vw olsa lpg için biçilmiş kaftan ama tsi zor.