21:30 'DA CNNTURK'te Salih Çelik Ve Emin Karip

Kodla Büyü
sakın bilişim dersi ne olacak diye sordurmayın :) yanii bugün ttkb bilişimin seçili olacağından hiç bahsetmedi anlamıyorum bir türlü hergün yeni bişey. Ama resmen hazırlık olmadan sistem değişikliğine gidildi cevaplanması gereken o kadar çok soru var ki? Ama kesin cevap yok.
 
Emin Karipten dikkatimi çeken bir açıklama 5-8. sınıflardaki öğrenciler aynı dersi ilk defa ya da aynı seviyede isterlerse grup olarak dersi alabilecekler. Bu güzel bir uygulama olur. 10 öğrenci ile seçimlik sınıf-şube oluşturulabilecek.
 
Seçimlik dersler bu sene sadece 5. ve 9. sınıflarda uygulanmaya başlanacak. Diğer sınıflar mevcut ders çizelgelerine göre devam edecek. :!:
 
ne denildiği belli değil hocam bir öyle bir böyle ......resmi yazı çıkmadan inanmam artık kimseye
 
karinca_52' Alıntı:
ne denildiği belli değil hocam bir öyle bir böyle ......resmi yazı çıkmadan inanmam artık kimseye

Hocam Emin Karip, Talim Terbiye Kurulu başkanı, taslağı bizzat yayınlayacak olan şahıs... Bu açıklamaları ilk defa duyuyorum ben.
 
Eylül ayında, yeni sistem ile, müfredat ve uygulamalarla ilgili yoğun olarak e-konferanslar verilecek.
 
twetter kullanmayan biri olarak şimdi ahmethc ye tweet atmam için onun da beni takip etmesi onaylaması gerekiyormu onun sayfasında "tweet to ahmethc'ye" tıkladım tweetim gittmimi acaba gittiyse neden sayfada 4-5 saat önceki twetler var son attıklarımız yok
 
Seçimlik dersler konusu epey düşünülmüş ve güzel bir sisteme benziyor. Öğrenciler - veliler bu sistemi çok sevecek bence. Bakalım daha neler olacak... Umarım bizim ders ile ilgili detay verirler.

Arkadaşlar diğer haberlerde belirtilmişti, seçimlik derslerde 6 alan var. Her alanda 3-4 ders. Fen ve Matematik bilimleri içerisinde bizim Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi/dersleri.

İl dışı ile ilgili henüz bir şey yok.
 
bilgisayar geçmesinde değilim..

bi vatandaş olarak izliyorum. hikaye okuyolar.

kürtçe bitti, din konusuna girdik.

Bilim diye birşey yok arkadaş ağızlarında. Fasa fiso
 
tinyamasisurum0' Alıntı:
bilgisayar geçmesinde değilim..

bi vatandaş olarak izliyorum. hikaye okuyolar.

kürtçe bitti, din konusuna girdik.

Bilim diye birşey yok arkadaş ağızlarında. Fasa fiso

Buna benzer bir soru geldi, Avrupa Birliğinin 27 ülkesinde Din eğitimi 1. sınıfta başlıyor dendi.

Bu arada toplum din dersini almak istiyorsa, isteyene bu eğitimi vermenin, istemeyecek insanları neden rahatsız ettiğini anlamıyorum hocam.
 
Emin Bey'i yüksek lisanstan tanırım 2 sene hocam olmuştur ve maalesef bilişim teknolojileri dersine sıcak bakan birisi değildir, bilgisayar öğrenimini halletmiş bir öğrenci topluluğu olduğunun altını çiziyordu...
 
mail atacagım ama şimdi izlemeye başladım,
Bilişim teknolojileri dersinin uygulaması nasıl olacak? dersleri kimler sececek? not verilecek mi, seçmeli olacak mı? diye sormayı düşünüyorum..
Başından programı izleyenler yönlendirebilri mi acaba? bunlardan bahsetti mi?
 
Geri
Üst