Açılan hiç bir okulda ihtiyaç yok yazıyor. Ben sıraya girmek için tercih yaptım.Kocaeli / Gebze-Çayırova civarında açık görünüyor mu hiç arkadaşlar, bakabilen var mı?
Hocam okul onayı var mı sistemde. Kılavuzda olacak diyor, okula sorduk biz göremiyoruz dedi. Siz de durum nedirAçılan hiç bir okulda ihtiyaç yok yazıyor. Ben sıraya girmek için tercih yaptım.
Anladım.Sağolun hocam.Açılan hiç bir okulda ihtiyaç yok yazıyor. Ben sıraya girmek için tercih yaptım.
var hocam. Bugün tayin isteyen bir arkadaşın tayinini sistemden gördü ve onayladı müdürümüzHocam okul onayı var mı sistemde. Kılavuzda olacak diyor, okula sorduk biz göremiyoruz dedi. Siz de durum nedir
İL içi-sıra tayin öncelik puan.sıra tayininde sıra çalıştırma işlemi norm fazlası atamalarından önce mi yapılıyor?
Teşekkürler hocamvar hocam. Bugün tayin isteyen bir arkadaşın tayinini sistemden gördü ve onayladı müdürümüz
sıra tayininde sıra çalıştırma işlemi norm fazlası atamalarından önce mi yapılıyor?
Proje okulu tercihleri açık. Norm olan ama ihtiyaç olmayan okullarda listelenmiş. Proje okulunda bulunan öğretmen başka okula (il içi, proje okuluna veya il dışı) giderse oluşan boşluğa atama yapılacak İl-içi tayin sistemi uygulanacak demektir.2026 atama tarihleri:
il içi: 11 mayıs
iller arası: 22 mayıs
Proje okulları: 16 haziran
il içi sıra-1: 3 temmuz
Yaz tatili mazeret il içi: 30 temmuz
Yaz tatili mazeret iller arası: 11 ağustos
il içi sıra-2: 13 ağustos
norm fazlası: 31 ağustos
İkisi de olamaz çünkü proje atamaları Haziran ortasında olacak il içi. 10 gün içinde netleşir. İl içi çıkarsa zaten proje başvurusu otomatik iptal edilir. İl içi olmazsa değerlendirmeye alınırProje de tercih yaptık. ikiside olursa ne olacak acaba?
Bu çok yanlış. Tercihleri yaptırıp son anda başvuruyu uzatmak sıkıntı. Şöyle iddialar var. Başvuranların puanını vb görüp, adamı olanlara bilgi vererek onların daha efektif tercih yapmasının sağlandığında dair.2026 Yılı Öğretmenlerin İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu kapsamında başvurular 07.05.2026 tarihi saat 16.00'a kadar uzatılmıştır.
Daha da güzelini söyleyeyim. Şuan başvuranlarin tercihleri onaylandığı için yeni listeyi göremezler, listeye yeni okul eklendiyse kimsenin haberi olmayacak tabi ki istisnalar hariçBu çok yanlış. Tercihleri yaptırıp son anda başvuruyu uzatmak sıkıntı. Şöyle iddialar var. Başvuranların puanını vb görüp, adamı olanlara bilgi vererek onların daha efektif tercih yapmasının sağlandığında dair.
Doğruysa Allah bildiği gibi yapsın.
ne güzel bir memleket ya... Biri de geçen yanlışlık yapıldıysa öğretmenden maaşı geri alırlar felan diye zirvaliyordu! Arkadaş Norveçte yaşıyor galibaO dediğinizin de yapıldığını duydum bizzat yapanların içinde olan kişilerden yazık vallahaDaha da güzelini söyleyeyim. Şuan başvuranlarin tercihleri onaylandığı için yeni listeyi göremezler, listeye yeni okul eklendiyse kimsenin haberi olmayacak tabi ki istisnalar hariçne güzel bir memleket ya... Biri de geçen yanlışlık yapıldıysa öğretmenden maaşı geri alırlar felan diye zirvaliyordu! Arkadaş Norveçte yaşıyor galiba