2026 il içi tayinler

Kodla Büyü
Boşa heyecan yapıldı dedim size, 2 milyonluk şehirde bir tane ihtiyaç yok. Düşün ki bir tane bile yok. Ankara'nın batısında hayat durmus arkadaşlar. Hadi dagilabilirsiniz

Görünmeyen okullarda norm hiç yok. Sadece dolu olsa bile normu olan okullar ve boş normlu okullar görünüyor.

İlçedeki birçok okul listede "ihtiyaç yok" olarak listeleniyor. Fakat bazı bildiğim okullar listede yok. Proje filan da değiller. Bunun yorumu nedir bilen var mı?
Klavuz B 15. İl içerisinde öğretmen ihtiyacına bakılmaksızın öğretmen norm kadrosu bulunan tüm eğitim

kurumları tercihlere yansıtılacak ancak kapatılması planlanan eğitim kurumları, özel program ve

proje uygulayan eğitim kurumları, müzik ilkokulları, müzik ortaokulları, spor ortaokulları, ölçme

değerlendirme merkezleri, bilim ve sanat merkezleri, Bakanlık merkez teşkilatına doğrudan bağlı

eğitim kurumlarının tamamı ile güzel sanatlar liselerinin görsel sanatlar ve müzik alanları, spor

liselerinin beden eğitimi alanı ve halk eğitim merkezlerinin bazı alanları1 bu duyuru kapsam dışındadır.

Klavuz B 15. İl içerisinde öğretmen ihtiyacına bakılmaksızın öğretmen norm kadrosu bulunan tüm eğitim

kurumları tercihlere yansıtılacak ancak kapatılması planlanan eğitim kurumları, özel program ve

proje uygulayan eğitim kurumları, müzik ilkokulları, müzik ortaokulları, spor ortaokulları, ölçme

değerlendirme merkezleri, bilim ve sanat merkezleri, Bakanlık merkez teşkilatına doğrudan bağlı

eğitim kurumlarının tamamı ile güzel sanatlar liselerinin görsel sanatlar ve müzik alanları, spor

liselerinin beden eğitimi alanı ve halk eğitim merkezlerinin bazı alanları1 bu duyuru kapsam dışındadır.
Ama bu listede yer almayan okullar içerisinde norm fazlası olmayan kadrolu BT öğretmeni olan okullar var

Bence koşul/şart yok, öylesine açıyorlar veya açmıyorlar.

tüm yerleri açarlarsa eş durumu, özür durumu, il dışı gibi atamalarda kimseye yer kalmaz o nedenle bazı yerler açılmıyor

tüm yerleri açarlarsa eş durumu, özür durumu, il dışı gibi atamalarda kimseye yer kalmaz o nedenle bazı yerler açılmıyor

Kılavuzda yazan nedenler ile ikili eğitimde tam gün eğitime geçiş gibi şeyler nedeniyle yer almayabilir.
İller arası gibi kontenjan sınırlaması yapılmıyor il içinde.

kocaman ilde bir tane bilişim ihtiyacı yok. ilginç bir yapılanma. dindar nesil yetişir inşallah bu kadar çabaya. :)

Koca bir meslek hayatı böyle gelip geçecek galiba, seçmeli dersti, normdu, görevlendirmeydi...

Maalesef Elazığ'da da ilçeler dahil ihtiyaç "0". Bu YOS görevlendirilmeleri norma çevirilse branşın ihtiyacı özel eğitimden daha da fazla oalcak ama nerdeeeeee....

koca şehirde ihtiyaç yok yazıyor tüm okullarda. 65 yaşa yaklaşınca emekli olanlar ile açılacak ihtiyaç galiba diğer türlü tövbe yarabbim ölen kalan olmadıkça herkes okulunda çakılı kaldı

Bu daha iyi günler. Gelecek dönemlerde norm azalmalarına bağlı olarak çok daha kötü olacak.
Maalesef diyerek yazıyorum bunu

Bir şey soracağım. İl içi tayin isteyince sistemde okul onayı var mı yoksa direk il veya ilçe mi görüyor

ilksms
Geri