Boşa heyecan yapıldı dedim size, 2 milyonluk şehirde bir tane ihtiyaç yok. Düşün ki bir tane bile yok. Ankara'nın batısında hayat durmus arkadaşlar. Hadi dagilabilirsiniz
Klavuz B 15. İl içerisinde öğretmen ihtiyacına bakılmaksızın öğretmen norm kadrosu bulunan tüm eğitimİlçedeki birçok okul listede "ihtiyaç yok" olarak listeleniyor. Fakat bazı bildiğim okullar listede yok. Proje filan da değiller. Bunun yorumu nedir bilen var mı?
Ama bu listede yer almayan okullar içerisinde norm fazlası olmayan kadrolu BT öğretmeni olan okullar varKlavuz B 15. İl içerisinde öğretmen ihtiyacına bakılmaksızın öğretmen norm kadrosu bulunan tüm eğitim
kurumları tercihlere yansıtılacak ancak kapatılması planlanan eğitim kurumları, özel program ve
proje uygulayan eğitim kurumları, müzik ilkokulları, müzik ortaokulları, spor ortaokulları, ölçme
değerlendirme merkezleri, bilim ve sanat merkezleri, Bakanlık merkez teşkilatına doğrudan bağlı
eğitim kurumlarının tamamı ile güzel sanatlar liselerinin görsel sanatlar ve müzik alanları, spor
liselerinin beden eğitimi alanı ve halk eğitim merkezlerinin bazı alanları1 bu duyuru kapsam dışındadır.
Onu bulunduğunuz il mem e sormakta fayda varAma bu listede yer almayan okullar içerisinde norm fazlası olmayan kadrolu BT öğretmeni olan okullar var
Bölüm yada okul için kapatılma planı olabilir mi?Ama bu listede yer almayan okullar içerisinde norm fazlası olmayan kadrolu BT öğretmeni olan okullar var
Yok hocam normal sıradan ortaokullar.Bölüm yada okul için kapatılma planı olabilir mi?
Bana da öyle gelmeye başladıBence koşul/şart yok, öylesine açıyorlar veya açmıyorlar.
Ama bu listede yer almayan okullar içerisinde norm fazlası olmayan kadrolu BT öğretmeni olan okullar var
Yok hocam normal sıradan ortaokullar.
tüm yerleri açarlarsa eş durumu, özür durumu, il dışı gibi atamalarda kimseye yer kalmaz o nedenle bazı yerler açılmıyor
gece açıktı şuan girilmiyorSisteme girebilen var mı
bende de listelenmiyor hocamTercih kurumlarına tıkladığımda hiç liste gelmiyor. Hiç bir kurum listelenmiyor sizde de öyle mi ?
Süre bitecek neredeyse dünden beri sistem düzelemedi. Toplasan çalıştığı süre bir kaç saatSistemsel bir sorun var galiba.
Proje okulları için 6 Mayıs'ta ayrıca başvuru yapılacak. Bundan bağımsızproje okullarını nerden görüyoruz arkadaşlar, normal ekranda yok(lise)