2026 il içi tayinler

Kodla Büyü
Niye hocam daha önce toplanamıyor mu beyfendiler. Atama süresi hepi topu 3 gün zaten.Birini çalmış oluyorsun her seferinde
Hocam bu kadar heyecan yapma zaten her yer dolu, açılacak bir yer yok emin ol. Üç dört senedir atama dönemlerinde zerre kadar heyecan yapmıyorum çünkü açılacak yerler ya kimsenin gitmedigi dağ baslari ya da sıfır... Artık her yere görevlendirme yaparak ya da ücretli çalıştırarak insanları ilçe depolarında bekletiyorlar yeni moda bu...

Ekran görüntüsü 2026-05-04 141025.webp

Bir işi de düzgün yapın arkadaş ya.

Ben bakan olsam şu işi beceremeyen kim varsa kovarım. Ben aylar öncesinden takvim açıklayacağım sen benim açıkladığım takvime göre hazırlığını yapmayıp insanları mağdur edeceksin

neyi bekliyorsunuz anlamadım ki ? zaten bütün okullar yansıtılmayacak mı ? Sadece boş olan okullar değil, hatta boşları bilemeyeceğiz doğru mu ?

Niye hocam daha önce toplanamıyor mu beyfendiler. Atama süresi hepi topu 3 gün zaten.Birini çalmış oluyorsun her seferinde
Kendisi hakkında diyeceklerim var susmak zorundayım, dava açtım meb’e…
Ben bakan olsam şu işi beceremeyen kim varsa kovarım. Ben aylar öncesinden takvim açıklayacağım sen benim açıkladığım takvime göre hazırlığını yapmayıp insanları mağdur edeceksin
işi beceremeyen çok yakın kankası olunca böyle oluyor. İşi beceremeyen kankasının kanun bilmezliği sebebiyle 1 yıldır mahkemede sürünüyorum.

ilksms
Geri