ironi mi bu![]()
Sanmıyorum.
ironi mi bu![]()
oldu olacak secimde aday da olsunlar egitim uygulamaları ile ulke renklensin...bence tek sendika oda hukumet karsısındaBu sendika sistemi ile hiçbir şey olmaz her okulda seçim olmalı böylece eğitim bölgeleri başkanları olmalı bu başkanlar arasında başkan olmalı il başkanları olmalı ve Türkiye geneli oy kullanıp bir genel başkan seçmeli... Bu şekilde belli bir şeyler değişir...
geç bile kaldılar bir teklif yapacaklardıysa bile.Yeni teklif yarın mi açıklanır?
Haberlere baktım bir tek toplu taşıma etkilenmiş gibi. Eğitimde grevle ilgili bir haber yoktuMeb de bütün idareciler eğitim bir sen üyesi hadi iş bıraksınlar görelim. Orda horozlanip dyrduklarina bakma hükumet kulaklarını çeker kaçacak delik ararlar bunlarda sendikacılık fitne utanmadan ortada gezerler
Birsey cıkacagından değilde ,merak ediyor insan işte.Hükümet, memurlar için son teklifini bugün verecek.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndaki görüşme saat 18.30'da başlayacak.
Kabul Edilsede edilmezsede yüzde 25 altı zam alacağımız, yine yıllık tüikin belirlediği eflasyondur maslesef.Ilk 6ay 11 sonrasi 7
Ikinci sene 4 4
1000 tl taban aylik zammi
Teklif kabul edilir mi sizce
Pinpon topu var listede sayın hocammeyve fiyatları karpuz kavunu saymazsak geçen yılın 3-4 katı. peynir en az 2 katı. ekmek 1.5 katı. bunlar neyi katıyor da yüzde 25-30 buluyorlar anlamıyorum.