Samsung benim için daha iyi huawei hayatta almam şuan onu kullanıyorum google servisleri yok ondan 3.parti program kullanıyorum o da beni tedirgin ediyor ondan ama. Öneriniz için teşekür ederimbütçenizi biraz daha zorlayıp s24 civarı bir model alırsanız daha mantıklı olur. Ancak s21 de müşterilerime önerdiğim modeldir. Zaten samsung için S serisi ve Z serisi telefon önermem..
Xiaomi kesinlikle almayın, yazılım sorunları nedeniyle.. Honor (Huawei) da düşünülebilir bu arada..
Kişisel olarak tercihim ise iphone olur bu arada..
Arkadaşlar 2025 yılında Samsung S21fe 2.nesil Snapdragon işlemcili modeli alınır mı kullanan varsa nasıl olduğunu donma kasma var mı Kamerası nasıl memnun mu yani alınır mı ne diyorsunuz?
hocam bütçeyi biraz daha arttırıp s24 fe almanızı tavsiye ederim.Arkadaşlar 2025 yılında Samsung S21fe 2.nesil Snapdragon işlemcili modeli alınır mı kullanan varsa nasıl olduğunu donma kasma var mı Kamerası nasıl memnun mu yani alınır mı ne diyorsunuz?
Hocam benimde yapacağım şey şu kamera önemli öyle oyundu falan beni ilgilendirmiyor temel işlemleri yapıyım fotoğraf veya video düzenliyim ve akıcı olsun yeterhocam eşim için 8 ay evvel aldık. gayet memnun. kamera performansı da çok güzel. bizim hoşumuza gitti. bizden sonra birkaç kişi daha görüp aldı. onlar da memnun. tabi biraz da beklentiyle alakalı. eşim severek kullanıyor.
Hocam benimde yapacağım şey şu kamera önemli öyle oyundu falan beni ilgilendirmiyor temel işlemleri yapıyım fotoğraf veya video düzenliyim ve akıcı olsun yeter
Teşekkür ederim hocamo zaman kesinlikle alınır
hocam honor pazarlama taktiği olarak huawei tarafından üretilen android işletim sistemli telefon.. huawei markasına android verilmiyor ama honorda android 15 varSamsung benim için daha iyi huawei hayatta almam şuan onu kullanıyorum google servisleri yok ondan 3.parti program kullanıyorum o da beni tedirgin ediyor ondan ama. Öneriniz için teşekür ederim
Tamam hocam bakacağım ilginiz için teşekürlerhocam honor pazarlama taktiği olarak huawei tarafından üretilen android işletim sistemli telefon.. huawei markasına android verilmiyor ama honorda android 15 var
kamera performansı ve editleme işlerinde iphone tek geçerim.. kime iphone dediysem pişman olmadı. bi inceleyin derim.
bu arada s23 ve üstünde iphone kalitesinde kamera var.. bunlarda değerlendirilebilir.