2025 yılı promosyon anlaşmanız ne kadar?

Kodla Büyü
Tüm dünya faiz indirirken faiz artırmak, tüm dünya faiz artırırken faiz indirmek ve sonucunda enflasyon 2 kat artacakken 4 kat artması haram mıdır değil midir lütfen biri bana samimi olarak açıklasın
 
Önce ilce meb müdürü okula geldi.Merak etmeyin gençler daima yanınızdayız mutlaka hakkınızı alacağız dedi alkışladım.2 sene içinde önce 3 bin lira, sonra 4750 lira aldık.En son bir anket yanıtladık geçen yaz bir banka anlaşması imzaladık banka eski parayı istiyor, 36 bin bekliyoruz. Banka sıktır çekmiş okul açıldı 10 ay geçti sifir lira aldık.Biz kimiz ki?
İlçe MEBe gittim hersey baştan başa sifir yapılmış, yazıcılar, bilgisayarlar, koridorlar, odalar yenilenmiş.
 
Mart ayında Ankara / Yenimahalle'de 81000 TL'ye Yapı Kredi Bankasına geçildi.
Eft ve fast'ten hafta sonları ve hafta içi mesai saati dışında ücret kesiliyor.
Tayin çıkarsa promosyon ücreti geri talep edilmeyecek.
 
Son düzenleme:
iple çektiğimiz bir gelecek banka promosyon günü var. ancak promosyon değil de 400Bin-500Bin %0 faizsiz açık hesap destekli anlaşmalar çıkmış. ondan olur mu bilemeyiz. artık onu dillendirmek gerekir. bu promosyon mantığı sizin aylık kullandığınız kredi kartı harcamalarından bankaya mahsup edilen %5,5 gibi bir oranın %2 'si gibisinin size aktarılmasıdır. yani sizin paranız size verilir.
 
ilksms
Geri
Üst