2025 yılı promosyon anlaşmanız ne kadar?

Kodla Büyü

sancaktepe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bilindiği üzere şehirden şehire hatta ilçeden ilçeye bu promosyon anlaşmaları çok fark ediyor. 10 bin liraya imza atan da var 90 bin TL ye imza atan da. Ben diyorum ki 2025 yılında yeni anlaşma yapan şehirleri hangi tarihte ödeme yapılacağı ve ne kadara meblağa anlaşıldığını paylaşsak da hazır il dışı tayin de yaklaşmışken bir referans olsa diyorum. Benim bulunduğum şehir daha bir senesi olduğu için paylaşmak istemiyorum keza utanç verici bir meblağ 9000 TL gibi bir şeydi sanırım. Şimdiden herkese teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: omd
Banka promosyon anlaşmasından sonra il içi tayin çıkınca ne oluyor? Promosyon ödemesini geri mi alıyor banka? Yeni atanan şehirde nasıl oluyor peki? Kalan aylara göre mi promosyon ödemesi yapılıyor banka tarafından?

Banka promosyon anlaşmasından sonra il içi tayin çıkınca ne oluyor? Promosyon ödemesini geri mi alıyor banka? Yeni atanan şehirde nasıl oluyor peki? Kalan aylara göre mi promosyon ödemesi yapılıyor banka tarafından?
Evet hocam ayrıldığınız aydan itibaren hesaplanıp iade ediyorsunuz. Gittiğiniz yerde de alıyorsunuz.

Anlaşmanın detaylarını bilmek lazım tayin hususunda bazı yerler iade alınmayacak şekilde anlaşabiliyor. Yeni gelenlere de kalan ay kadar ödeme yapan oluyor. Kısacası pazarlığı yapanların yeteneklerine bağlı bir durum.

Haram helal konusunu açma kardeşim. Herkes biliyor haram olduğunu. Daha dün promosyon haram diyen bir arkadasin arsa almak için 500 bin lira kredi çektiğini öğrendim ki ayrıca şuan Gazze cayır cayır yanarken senin sıcak yatağında yatman da haram. Sana bununla ilgili hem ayet hem de onlarca sahih hadis gönderebilirim. Zamane müslümanı böyle işte kolay olan haramlar haram , cazip olanlara sessiz. Sana Kur'an şuan Gazze'de gidip savaşmayı emrediyor, sıcak yatağında yatıp uyumanı, sağa sola haram helal cümleleri yazmanı değil...

Evet hocam ayrıldığınız aydan itibaren hesaplanıp iade ediyorsunuz. Gittiğiniz yerde de alıyorsunuz.
İade etme durumu tamamen idarelerin işgüzarligi. Yakın zamanda yeni aldığım promosyon u başka şehre giderken kimse talep etmedi benden. Kaldı ki verdikleri parani üç kuruş olduğunu hepsi biliyor zaten. Bugüne kadar iade edeni de duymadım. Yanlış hatırlamıyorsam bununla ilgili öğretmen lehine verilmiş Danıştay kararı da var

hocam sonucu değiştirmiyor. haram:)

senden daha açlara gönderiyorum hocam:)
Haksizsin demedim ki! Haram olduğunu herkes biliyor dedim zaten. Zina eden alkol alan faiz yiyen haram olduğunu bilmiyor mu. Kardeşim insanlara böyle din anlatamazsin, herkes en az senin kadar haram ve helali biliyor. Rahat ol sen. Bu toplum surekli haram ve helal den bahsedip, gece gündüz haram yiyenleri gördükçe deist oldu farkinda misin bilmiyorum. Mesela domuz eti haram diye bağırıp hergun yetim hakkı yiyenler yüzünden. Bir konuyu da din ve siyasete çekmeyin artık kardeşim. Hayatınız ikisinden ibaret olmuş başka bir şey konusamiyorsunuz. Papağan gibi sokak ağzı ile din ve siyaset akşama kadar ...

BBNET
Geri