Hocam nereden görüyorsunuz yerleri Ankara henüz açıklamadı değil mi sitesinde herhangi bir duyuru yokAnkara 1. bölge böte 6 yer var. halk eğitimler bize gözükmüyor demekki onları bilişime vermişler.
Ankara açılan okulları , paylaşabilirseniz sevinirim.
4 tane halk eğitim merkezi görünüyor sadece, hiç meslek yok
Akyurt, Etimesgut, Sincan, Yenimahalle ilçelerinde ,hepsi halk eğitim merkezleri
Meslekçilerden BT olanlar,sizede mi ? bu şekilde, 4 tane halk eğitim merkezi görünüyor,
Hocam tüm halk eğitimler bilişime verilmedi. Kayseri'den örnek verecek olursak;BÖTE mi Bilişim Teknolojileri alanınız? BT ise Halk Eğitimleri BÖTE'den aldılar demektir.
Hocam İstanbul yayınlamazİstanbulu nerden görüyoruz milli eğitimin sayfasında da duyuru göremedim
Atabilecek varsa ben de İstanbul’u merak ediyordum açıkçası (Böte)Hocam İstanbul yayınlamaz
Aynen öyle görünüyor hocam meslekçiye 4 tane halk eğitim görünüyor.Ankara açılan okulları , paylaşabilirseniz sevinirim.
4 tane halk eğitim merkezi görünüyor sadece, hiç meslek yok
Akyurt, Etimesgut, Sincan, Yenimahalle ilçelerinde ,hepsi halk eğitim merkezleri
Meslekçilerden BT olanlar,sizede mi ? bu şekilde, 4 tane halk eğitim merkezi görünüyor,
Yukarıda bi sıkıntı olduğunu söylemiştim. İstanbul 1 saat önce açıkladı. Resen atanmışım bu okullardan birine. Sıkıntı şu: Resen atandığım alan "Bilişim Teknolojileri" ve okul meslek lisesi. Benim alanım "Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri". Başka var mı alanı güncellenmeyen?Bi sıkıntı var gibi ama hayır olsun. BÖTEliyim. Kadrom Beyoğlu’da. Beyoğlu’da BOŞ bir açılır menü. Diğer ilçeler (Beşiktaş-Kağıthane-Sarıyer-Şişli) hepsi meslek lisesi/okulu.
Halk eğitimlere böte mi bt mi atanıyor?Ankara 1. bölge böte 6 yer var. halk eğitimler bize gözükmüyor demekki onları bilişime vermişler.
Bazı halk eğitimler Bt normu açmış bazıları böte neye göre yaptılar bunun dayanağı nedir bilmiyorumHalk eğitimlere böte mi bt mi atanıyor?
Benzer durumdayız hocam okullar açıldı açılacak ama ne yapcaz bizŞimdi benim yaşadığım bölgede bir tane açık yaklaşık 30 fazlalık var. Ders yok mesela okulda başka okulda da olmaz Yüksek ihtimal. Formatorluk de istemedim. Ne olacak peki bu durumda
Etimesgutta hangi halk eğitim açılmış hocam?Aynen öyle görünüyor hocam meslekçiye 4 tane halk eğitim görünüyor.
çok karıştırdılar ortalığı kimse ne yaptığını bilmiyor bu tarz saçmalıkları çok göreceğizYukarıda bi sıkıntı olduğunu söylemiştim. İstanbul 1 saat önce açıkladı. Resen atanmışım bu okullardan birine. Sıkıntı şu: Resen atandığım alan "Bilişim Teknolojileri" ve okul meslek lisesi. Benim alanım "Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri". Başka var mı alanı güncellenmeyen?
Yarın dilekçe vereceğim iptali için. Keşke her işte olması gerektiği gibi bu işlerde de işi ehline verseler. İptaller, dilekçeler... Asıl, norm güncellemelerinin adam gibi yapılması gerekir. İnşallah devlet kurumlarında bir gün "liyakat" sahibi idareciler görev alırlar.çok karıştırdılar ortalığı kimse ne yaptığını bilmiyor bu tarz saçmalıkları çok göreceğiz
Umarım hocam ama umudum kalmadıYarın dilekçe vereceğim iptali için. Keşke her işte olması gerektiği gibi bu işlerde de işi ehline verseler. İptaller, dilekçeler... Asıl, norm güncellemelerinin adam gibi yapılması gerekir. İnşallah devlet kurumlarında bir gün "liyakat" sahibi idareciler görev alırlar.