2025 - 2026 Öğretim Yılı Bilişim Teknolojileri Alanı Yazılım Dalı Yıllık Planlar

Kodla Büyü
Maarif modele göre 5 ve 6 sınıf planı hangisi arkadaşlar. Yanlış indirmeyelim

Arkadaşlar meslek dersleri yıllık planlarında maarif modelindeki gibi 9.ve 10.sınıflarda 1.dönem son hafta "Okul Temelli Planlama" ve 2. dönem son iki hafta ise sırası ile Okul Temelli Planlama ve Sosyal Etkinlik haftası olarak yazmamız gerekiyor mu ? Maarif modelinde 11 ve 12'lerde bu haftalar yok. Defterdoldur sitesindeki planlarda 11 ve 12lerde bu haftalar maarif modelindeki gibi yazılmış. Nasıl yapmamız gerekir?

Arkadaşlar meslek dersleri yıllık planlarında maarif modelindeki gibi 9.ve 10.sınıflarda 1.dönem son hafta "Okul Temelli Planlama" ve 2. dönem son iki hafta ise sırası ile Okul Temelli Planlama ve Sosyal Etkinlik haftası olarak yazmamız gerekiyor mu ? Maarif modelinde 11 ve 12'lerde bu haftalar yok. Defterdoldur sitesindeki planlarda 11 ve 12lerde bu haftalar maarif modelindeki gibi yazılmış. Nasıl yapmamız gerekir?
9 ve 10ların planları da aynı şekilde yapılmış.

meslek lisesi planlarına isg, konularını ekleyen yok mu ? iş sağlığı ve güvenliği

arkadaşlar bilişim teknoljileri dersi maarif model öğretim programı yayınlandı mı? bir taslak vardı sadece. Planı hangi öğretim programına göre hazırlıyorsunuz

ilksms
Geri