teşekkürler hocam. Bütün derslerimizin yıllık, günlük planlarını hazırlıyor site

burdan 9.sınıf btt , bilişim teknik resim , programlama, dersleri yapılabiliyor mu ?teşekkürler hocam. Bütün derslerimizin yıllık, günlük planlarını hazırlıyor site![]()
Evet hocam alan derslerimizin hepsi varburdan 9.sınıf btt , bilişim teknik resim , programlama, dersleri yapılabiliyor mu ?
10-11. sınıf meslek dersleri
9 ve 10ların planları da aynı şekilde yapılmış.Arkadaşlar meslek dersleri yıllık planlarında maarif modelindeki gibi 9.ve 10.sınıflarda 1.dönem son hafta "Okul Temelli Planlama" ve 2. dönem son iki hafta ise sırası ile Okul Temelli Planlama ve Sosyal Etkinlik haftası olarak yazmamız gerekiyor mu ? Maarif modelinde 11 ve 12'lerde bu haftalar yok. Defterdoldur sitesindeki planlarda 11 ve 12lerde bu haftalar maarif modelindeki gibi yazılmış. Nasıl yapmamız gerekir?
Teşekkürler. Elinize sağlık.
arkadaşlar bilişim teknoljileri dersi maarif model öğretim programı yayınlandı mı? bir taslak vardı sadece. Planı hangi öğretim programına göre hazırlıyorsunuz
ortaokul bilişim teknoljileri ve yazılım dersinden bahsediyorum öğretmenim.![]()
MEB çerçeve plana göre
Mobil uygulamalar dersinin planında “ekran tasarımı” öğrenme birimi eklenmemiş. Derste bir değişiklik mi oldu?