il içi, il dışı atamalarının tekrar yapılacağı duyumları var bilgisi olanlar bizi bilgilendirirse sevinirim, malum yaz tatili çok takip edemiyoruz gündemi.
Duyum değilil içi, il dışı atamalarının tekrar yapılacağı duyumları var bilgisi olanlar bizi bilgilendirirse sevinirim, malum yaz tatili çok takip edemiyoruz gündemi.
Hocam telegram grubu var. Çok mücadele edildi. Çiçek gönderdiler bakana. Arkasından açıklama yaptı tüm kontenjanlar açılarak yapılacak diye. Klavuz ortada yok hâlâ.il içi, il dışı atamalarının tekrar yapılacağı duyumları var bilgisi olanlar bizi bilgilendirirse sevinirim, malum yaz tatili çok takip edemiyoruz gündemi.
GENEL İKINCİ İL DIŞI MÜCADELE GRUBU büyük harflerle hocamHocam telegram gurubunun ismi ne?
iptal edenler başvuramayacakmış madde eklemişler. atanan yerine gitsin o yüzden.Bakan il içi ildışı tüm normları yeniden açacağız özürden sonra dedi. Millet il dışını iptale vs başladı Nasip
teşekkürler.![]()
Öğretmenlerin İl İçi ve İller Arası Yer Değişikliği Duyurusu
Personel Genel Müdürlüğüpersonel.meb.gov.tr
en muamma soru bu ve cevabı hiç bir yerde yokEşlerden aynı il'e biri normal, diğeri (boş kadro yoksa) eş durumundan tayin isteyebilek mi acaba?
Bu sorunun cevabının peşindeyizBu ek atama için iki eş de il dışı tayin istedi ve birisi çıktı diğeri çıkmadı bu durumda ne olacağı yazıyor mu acaba kılavuzda ben tam anlayamadım ama. Fikir sahibi olan varsa paylaşabilir mi
Umarım cevabı buluruz. Ama zor gibi.Bu sorunun cevabının peşindeyiz
günaydın , mebbis te sadece mazeret başvuruları var , 3 yılı dolduranlar da başvuru yapacak diye biliyordum, neden sadece mazeret açılmış?
Açıldı evet ama hani tüm boş normlar yansıtılacaktı, isteğe bağlı olarak baktım bazı illerde 1-2 okul var.başvuru açıldı
Mazeret de zaten tüm normlar açılıyor hocam. İsteğe bağlıda tüm normların açılması beklenir normalde. Kandırmaca oldu birazAcaba mazeret grubuna mı verdiler kontenjanları