% 2,5Henüz verilmesi beklenen ilave zam oranı bilinmediği için kesin miktarlar belli değil
Ahh hocam çok haklısınız.Yarın haberlerde söylerler öğretmen maaşı 10 bin oldu diye.. Bilmeyen de " ooo hoca hadi iyisiniz maaşınıza büyük zam gelmiş".... Oysa haberlerde belirtilen maaş eşi çalışmayan, 3 çocuklu, derece kademenin zirvesindeki öğretmen maaşı.. Ahh bir de o tiplere laf anlat..
ben anlatmıyorum hocam, ne 10 bini 15 alıyorum diyip, geçiyorumYarın haberlerde söylerler öğretmen maaşı 10 bin oldu diye.. Bilmeyen de " ooo hoca hadi iyisiniz maaşınıza büyük zam gelmiş".... Oysa haberlerde belirtilen maaş eşi çalışmayan, 3 çocuklu, derece kademenin zirvesindeki öğretmen maaşı.. Ahh bir de o tiplere laf anlat..
ben anlatmıyorum hocam, ne 10 bini 15 alıyorum diyip, geçiyorum![]()
Bu mudur yani? %2,5Henüz verilmesi beklenen ilave zam oranı bilinmediği için kesin miktarlar belli değil
eşit işe eşit ücret hakkında öğretmenlik konusunda ben de karşıyım. yeni öğretmenle 10 yıllık öğretmen diğer bütün şartları yani girdiği ders vs aynı olsa bile 10 yıllık öğretmen daha tecrübeli olduğu için birkaç adım öndedir. Meb de tecrübeliye çoğu zaman öncelik verir. O yüzden mebde eşit işe eşit ücret olamaz. Çalışma saatleri ve dolayısıyla maaş karşılıkları eşitlenebilir. asıl adaletsizlik burada.Bu mudur yani? %2,5
biran önce öğretmenlik kariyer basamakları denen şeyin tarihten silinmesi gerekiyor,
2004 yılında kuyuyu atılan taş başımıza sürekli yeni çoraplar örüyor,
ne zaman zam konusu gündeme gelse yetkililer "biz öğretmenlik kariyer basamaklarını düzenliyoruz, oradan gerekli iyileştirmeyi alacaksınız" muhabbetine çeviriyor konuyu,
medyada bunu öğretmenler bu zammı almış gibi servis ediyor,
zamanında "eşit işe eşit ücret" mevzusunda bütün memurlar iyileştirme alırken öğretmenlerin alamamasının nedenide bu "öğretmenlik kariyer basamakları" mevzusudur,
dönemin bakanı eşit işe eşit ücretten öğretmenlere zam yapılmasına gerek yoktur diyen kişidir, gerekçesi ne idi onuda söyleyim "efendim biz öğretmen kariyer basamaklarını düzenliyoruz buradan zaten önemli bir iyileştirme yapacağız öğretmenlere",
şu anki mevzuda budur "efendim biz zaten öğretmenlere kariyer basamaklarının düzenlenmesinden gerekli artışı yaptık" denilecektir.
Henüz verilmesi beklenen ilave zam oranı bilinmediği için kesin miktarlar belli değil
Şubat maaşınıza bakın hocam. Ocakta sendika ve maaş farkını da katıyor memurlarnetMemurlar.net'in maaş hesaplayıcısı ile ozkansoftunki arasında aynı verilerle yaklaşık 700 tl oynuyorNe maaşmış arkadaş. Memurlar.net nasıl yapıyorsa daha fazla hesaplıyor. Maaş günü gelsin göreceğiz artık.
Hocam 14 günlük maaş farkı da eklemişler. Ondan fazla görünüyor.Memurlar.net'in maaş hesaplayıcısı ile ozkansoftunki arasında aynı verilerle yaklaşık 700 tl oynuyorNe maaşmış arkadaş. Memurlar.net nasıl yapıyorsa daha fazla hesaplıyor. Maaş günü gelsin göreceğiz artık.
7818 diyor bana
Rahmetli Levent Kırca'nın bir skecinde hepinizin zamına korum diyorduşubata bakın gerçek zamcığı görürsünüz.
buna göre 8049 alacağım doğru mu bilemedm bi da alan yazan bölüme bişey yazmıyoruz değil mi ben normal lisede çalışıyorum anadolulisesi
Hocam memurlar.net 15 günlük farkı da ekliyor. Alta doğru yazıyor ama çoğu kişi görmüyor.Memurlar net çok yüksek gösterdi.