arkadaşlar iyi günler. Bu kursun mebbisteki verilen linkine tıklıyorum ama sınav yok açılan sayfada. bilgisi olan var mı?
Teşekkürler hocam bu linkten girebildimhttps://www.netacad.com/portal/web/self-enroll/m/course-2968 link bu hocam. girip enroll yapabilirsiniz.
Ben de merak ediyorum.Peki neden bu link yazmıyor Mebbis sayfasında? Doğru linki kimler, nereden edindi merak ediyorum? Arkasında ne aramalıyım bunun?
Puanı kimse göremiyor. Ancak açılan python eğitici eğitiminde sınav puanına bakılmaksızın kontenjan artırımı yoluyla(607 kişi) sınava katılmayanların bile onaylandığını duydum. Bunda da o şekilde olursa şaşırmam.Sınavı yaptım grade bölümünde sonuç gözükmüyor.Herkeste mi böyle?
Paylaşımınız sayesinde sınava girebildim roboturk08. Teşekkürler. Ama siz linki nerden aldınız acaba?https://www.netacad.com/portal/web/self-enroll/m/course-2968 link bu hocam. girip enroll yapabilirsiniz.
arkadaşlar linke önce bende giremedim. sonra ayın 22sinde yapılan ccna 2 eğitici eğitimi ön değerlendirme sınavının linkine mebbisten baktım. O farklıydı. O linki kopyalayıp sonundaki ID yi mebbiste verilen id ile değiştirdim. Pratik zekaya bu kadar şüpheci bakmayı evde geçirdiğimiz bunca ayın psikolojik sonucu olarak bakmak istiyorum.Peki neden bu link yazmıyor Mebbis sayfasında? Doğru linki kimler, nereden edindi merak ediyorum? Arkasında ne aramalıyım bunun?
arkadaşlar linke önce bende giremedim. sonra ayın 22sinde yapılan ccna 2 eğitici eğitimi ön değerlendirme sınavının linkine mebbisten baktım. O farklıydı. O linki kopyalayıp sonundaki ID yi mebbiste verilen id ile değiştirdim. Pratik zekaya bu kadar şüpheci bakmayı evde geçirdiğimiz bunca ayın psikolojik sonucu olarak bakmak istiyorum.
saygılarımla.
Hocam ben de teşekkür ederim. Sizin paylaştığınız linkten sınavı yapabildim. 90 aldım. Tekrar teşekkürler.arkadaşlar linke önce bende giremedim. sonra ayın 22sinde yapılan ccna 2 eğitici eğitimi ön değerlendirme sınavının linkine mebbisten baktım. O farklıydı. O linki kopyalayıp sonundaki ID yi mebbiste verilen id ile değiştirdim. Pratik zekaya bu kadar şüpheci bakmayı evde geçirdiğimiz bunca ayın psikolojik sonucu olarak bakmak istiyorum.
saygılarımla.
+1teşekkürler arkadaşlar sayenizde sınavı yaptım bugün.
Your final grade for this quiz is 80.00/100.00.
Benim de uzaktan eğitimim vardı biter bitmez netacad a girdim sınavı yapma fırsatım oldu.Sınavların uzaktan eğitim ders saatlerime denk gelmesi üzdü...
Sadece giremeyenler için yenilenirse sorun olmaz bence. Zaten her daim benzer tipte, farklı sorular oluyordur.Ben de sınava kendimin linki yanlış yazdığımdan giremediğimi düşündüm. Eğer yeterli sayıda giriş olmazsa sınava sınavı tekrar etmeye gider bu iş. Bu da sınava girenlere haksızlık, giremeyenlerinde yararına olur. Nerden baksan tutarsızlık nerden baksan saçma.
hocam bugün öğlenden sonra tatil değilmiydi. bizim okul idaresi bugün öğlenden sonra ve yarın tam gün tatil ders yapmayın dedi. Çocukların hafta sonlarını ellerinden aldık en azından bu bayramlarını çocuklara bırakmak bana da mantıklı geldi. Ders yapmadım. Okul idaresi mi illa ders yapın dedi hocam yoksa kendi tercihiniz miydi?Sınavların uzaktan eğitim ders saatlerime denk gelmesi üzdü...
Yok hocam biz de yapmadık. Eğitici eğitimi ön değerlendirme sınavlarının saatleri için yorum yapmıştım, üzerine pek düşünülmemiş maalesef. CCNA kursuna katılabilmeyi isterdim.hocam bugün öğlenden sonra tatil değilmiydi. bizim okul idaresi bugün öğlenden sonra ve yarın tam gün tatil ders yapmayın dedi. Çocukların hafta sonlarını ellerinden aldık en azından bu bayramlarını çocuklara bırakmak bana da mantıklı geldi. Ders yapmadım. Okul idaresi mi illa ders yapın dedi hocam yoksa kendi tercihiniz miydi?
Kaç aldınız taban puanı merak ettim