kdoksan' Alıntı:Bana red gelmiş hocam.siz daha once kursa katıldınızmı.uzaktan egitim filan?
gulsait' Alıntı:Benimde 4.onay geldi merkezi olan ilk hizmetiçi kursum hayırlısı bakalım. 5.onayı beklemeden alırım herhalde uçak biletimi uzak diyarlardan geliyorum :roll:
MD42' Alıntı:4. onay çıktıysa biletinizi alın hocam. 4 onaydan sonra red alan görmedim duymadım ben varsa söylesin bilelim
inblue' Alıntı:Aradım Aksaray'i, gelirken evrak lazim mi diye sordum, iban numarası yeterli dediler. İlçeden gelenler rayiç bedel getirebilirsiniz dediler. Kalacak yer ayarlanıyor, aynı binada eğitim görülecek. Kurs bitiminde kısa sürede yolluklar hesaba yatıyor. Pazar günü istediğimiz saatte gidebiliriz.
http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_do...678.html?CHK=0ca016b97096ae01cbbd9b8c19fe0c02
ucamus' Alıntı:şu kursa gitmek istemiştim idari görev diye reddedildim ne deyim...
evet hocam nerden olduk.Norm fazlası olduk zorlama müdür yardımcısı olduk hiçbirşey yok tamamen amelelik bu iş...sukrugaya' Alıntı:ucamus' Alıntı:şu kursa gitmek istemiştim idari görev diye reddedildim ne deyim...
göreviniz nedir hocam mudur yardımcıs mısınız