2015000025 nolu Kurs - AKSARAY / Onaylar

Kodla Büyü
Bana red gelmiş hocam.siz daha once kursa katıldınızmı.uzaktan egitim filan?

konuyu görünce şimdi baktım. 4. onay verildi. eger olursa ilk defa hizmet içine katılacagım ve ilden tek başvuru benimkiydi

kdoksan' Alıntı:
Bana red gelmiş hocam.siz daha once kursa katıldınızmı.uzaktan egitim filan?

hocam uzak eğitimi almış olanlar diye yazıyordu basvuruda uzaktan egitime falan katılmadım benim 4. onaylandı

Fatih Projesi Bilişim Teknolojilerinin ve İnternetin Bilinçli, Güvenli Kullanımı Semineri adında bir seminere katılmıştım. Başka da kursa katılmadım. Benim de 4. onay geldi. darısı 5e.

Benimde 4.onay geldi merkezi olan ilk hizmetiçi kursum hayırlısı bakalım. 5.onayı beklemeden alırım herhalde uçak biletimi uzak diyarlardan geliyorum :roll:

gulsait' Alıntı:
Benimde 4.onay geldi merkezi olan ilk hizmetiçi kursum hayırlısı bakalım. 5.onayı beklemeden alırım herhalde uçak biletimi uzak diyarlardan geliyorum :roll:

hocam 5. onayın iptal olma ihtimali yok mu bende ilk defa basvurdum snra biletiniz yanmasın

Genelde forumda çok istisnai bir durum(kursun ertelenmesi veya iptali ) yoksa onaylanırmış hocam. Görüşmeden almam biletimi :)

4. onay çıktıysa biletinizi alın hocam. 4 onaydan sonra red alan görmedim duymadım ben varsa söylesin bilelim

arkadaslar benım de onaylandı. ne yapıyoruz ne yapmamız lazım tecrubelı arkadaslar bılgılendırırse sevınırım. nerde kalınacak ne yenılecek nerde yatılacak ne kadar yolluk yevmıye falan fılan ıste

Ankara'ya seminere gitmiştim. Fatih Ağ Altyapı seminerine orada Öğretmen evi ayarlanmıştı. Kurs pazartesi başlıyordu ben pazardan gittim. Yolluk ve yevmiye ise seminerin sonunda faturaları aldılar yaklaşık 1-2 ay arasında ödediler.

Aksarayda 3-4 defa kursa katıldım hocam iban numarası götürün birde eğer ilçede görevli iseniz ilçeden ile olan rayiç bedelini alın. diğer bedeller onlarda var. hiçbir evrak almanıza gerek yok. muhtemelen size eğitime Fuat hocam gelecektir. Son günde değişmediyse Rukiye hocam bakanlıktan ... Alper bey var müdür yardımcısı genelde o ilgileniyor sizinle. Güzel temiz bir yer.. Ha unutmadan ne yapıp ne edip Ihlara gezisi düzenletin :)

BBNET
Geri