2015000010 - FATİH Projesi - Eğitimde Teknoloji Kullanımı Eğ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bas_kan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bas_kan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yazı gelmiş başvuru yapabilirsiniz diye gönüllülük esasına göre yazıyor ama müdürümüz mecburi gibi dedi. Mebbisten de girdim başvuru sayfası yok resen alım yazıyor 30 ocak son başvuruymuş. Benim anladığım kadarıyla başvuranlar arasından resen seçim yapılacak ama tamda bilmiyorum bilginiz varmı acaba?

Hocam hangi ildesiniz ? bize yazi gelmedi. Kurs hangi tarihte?yariyil tatinden sonra ise Ben basvurmak istiyorum, mebbis te yoksa nasil olacak basvuru ? Yazida nasil basvuru yapilacagi yaziyor mu ?

Ankaradayım hocam mart ayının başında aksarayda yapılacakmış dilekçeyle başvuru yapılacakmış

Hocam benimde elime az önce geçti. Zorunlu diye birşey yok hocam. Orada "belirtilen faaliyete katılmak isteyen" diye bir ibare geçiyor. Şahsen ben gitmek isterim. Ama içerik olarak neler var bu konuda daha önce bu eğitimi almış arkadaşlar varsa aydınlatırsa bizi seviniriz :)

Değerli fatih projesi eğitmenleri,

Fatih projesi 2. Faz kapsamında donanım kurulumu yapılan okullara yönelik yürütülen “Fatih Projesi – Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursu” çerçeve programı güncellenerek yayınlanmıştır (Resmi yazı ve ayrıntılar için bakınız eogrenim.meb.gov.tr). Bu kapsamda mevcut görevdeki eğitmenlerimiz 419 kişi olarak güncelleme eğitimlerini tamamlamıştır. Yeni görevlendirilen eğitmenler ile okullarımızda görev yapan fatih projesi eğitmenlerine yönelik olarak güncelleme eğitimi yapılacaktır. Güncelleme eğitimlerine kursiyerler eğitmenlerimizin talepleri doğrultusunda res’en alınacaktır. Güncelleme eğitimleri Şubat ve mart aylarında birer adet olmak üzere 2 adet planlanmaktadır. Başvurular toplu olarak alınacak ve öncelikli ihtiyaç bulunan illerin eğitmenleri şubat ayındaki güncelleme kursuna alınacaklardır. Diğer eğitmenler mart ayı içerisinde yapılacak güncelleme kursuna alınacaktır. Şubat ayında yapılacak kurs için başlama tarihi 16 şubat olarak planlanmıştır. Bu tarih tahmini tarih olup daha sonra bilgilendirme yapılacaktır. Güncelleme kurslarına katılmak isteyen eğitmenlerimizin ekteki formu eksiksiz doldurup tarayarak il koordinatörlerine göndermeleri (il koordinatörlerinin adresleri btkoordinator**@meb.gov.tr ** = plaka kodu). İl koordinatörlerince de formlar tek bir pdf dosyasında birleştirilerek eğitim birimi e-postasına gönderilmesi gerekmektedir. Koordinatörlüklerden gelmeyen postalar dikkate alınmayacaktır. Formların 26 Ocak Pazartesi mesai bitimine kadar gönderilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize ve gereğini rica ederiz.

Eğitim Hizmetleri Koordinatörlüğü
Eğitim Teknolojileri ve Teknik Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı
YEĞİTEK

ademola' Alıntı:
Değerli fatih projesi eğitmenleri,

Fatih projesi 2. Faz kapsamında donanım kurulumu yapılan okullara yönelik yürütülen “Fatih Projesi – Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursu” çerçeve programı güncellenerek yayınlanmıştır (Resmi yazı ve ayrıntılar için bakınız eogrenim.meb.gov.tr). Bu kapsamda mevcut görevdeki eğitmenlerimiz 419 kişi olarak güncelleme eğitimlerini tamamlamıştır. Yeni görevlendirilen eğitmenler ile okullarımızda görev yapan fatih projesi eğitmenlerine yönelik olarak güncelleme eğitimi yapılacaktır. Güncelleme eğitimlerine kursiyerler eğitmenlerimizin talepleri doğrultusunda res’en alınacaktır. Güncelleme eğitimleri Şubat ve mart aylarında birer adet olmak üzere 2 adet planlanmaktadır. Başvurular toplu olarak alınacak ve öncelikli ihtiyaç bulunan illerin eğitmenleri şubat ayındaki güncelleme kursuna alınacaklardır. Diğer eğitmenler mart ayı içerisinde yapılacak güncelleme kursuna alınacaktır. Şubat ayında yapılacak kurs için başlama tarihi 16 şubat olarak planlanmıştır. Bu tarih tahmini tarih olup daha sonra bilgilendirme yapılacaktır. Güncelleme kurslarına katılmak isteyen eğitmenlerimizin ekteki formu eksiksiz doldurup tarayarak il koordinatörlerine göndermeleri (il koordinatörlerinin adresleri btkoordinator**@meb.gov.tr ** = plaka kodu). İl koordinatörlerince de formlar tek bir pdf dosyasında birleştirilerek eğitim birimi e-postasına gönderilmesi gerekmektedir. Koordinatörlüklerden gelmeyen postalar dikkate alınmayacaktır. Formların 26 Ocak Pazartesi mesai bitimine kadar gönderilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize ve gereğini rica ederiz.

Eğitim Hizmetleri Koordinatörlüğü
Eğitim Teknolojileri ve Teknik Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı
YEĞİTEK

Adem hocam fatih projesi eğitimde teknoloji kullanım kursunu aldık fakat yayınlanan listede ismim yok yani ne il/ilçe egitmeniyim ne de okul eğitmeni.... şimdi biz bu güncelleme eğitimine başvurabilecek miyiz?başvurursam hangi sıfatla başvuracagım. il/ilçe/okul eğitmeni hangisi....
Teşekkürler,saygılar...

Bu fatih projesi eğitimde teknloji kullanımı eğitici eğitimi kursuna mebbisten 4 yere başvuru yaptım. Ama tam olarak nedir bu eğitim? Ve bu eğitimin ilerde bir faydası olacak mı? daha önce bu kursu alan arkadaşlardan ya da bilgisi olanlardan yorumlarını bekliyorum.

fatih projesi eğitimde teknoloji kullanım kursunu alan herkes eğitmendir, ancak listede isminiz bulunmuyorsa bu güncelleme eğitimini almadığınız içindir, il bt koordinatörüne mail atmalısınız

Arkadaşlar Ankara için başvuruyu mail atacağımız adresi biliyormusunuz? okula gelen yazıda yazıyordu ama almayı unutmuşum

ademola' Alıntı:
btkoordinatorXX@meb.gov.tr xx yerine plaka kodu yaz adana için 01 gibi ;)

Boyle degildi hocam malesef.boyle olsa kolay cikarirdim bende. Derya diye bir bayanin ismi geciyordu ama hayirlayamadim :)

hala başvurular devam ediyor ama arkadaşlar nasıl olur hizmet içi eğitim modülünde hala son başvuru tarihi olarak Son Başvuru Tarihi : 06/03/2015 geçmekte :shock:

Değerli meslektaşlarım,

bende bu eğitime katılmak istiyorum il koordinatörü ile gürüşsem acaba resen beni almaları mümkün mü? kurs son katılım zamanı geçti mi acaba.

kolay gelsin.

YAV ARKADAŞ HEM MAİL İLE HEM ELDEN HEM ÜST YAZI İLE BAŞVURDUK NE HABER VAR NE BAŞKA BİŞEY..HİZMET İÇİ TAM BİR İŞKENCE SİSTEMİ OLMUŞ..DEVİR TEKNOLOJİ DEVRİ MEB NAL TOPLUYOR. SİTELERDEN HABER TAKİP EDİYORUZ YORUMLARDAN LİSTE ARIYORUZ..LANET OLASI :-1:

BBNET
Geri