Değerli fatih projesi eğitmenleri,
Fatih projesi 2. Faz kapsamında donanım kurulumu yapılan okullara yönelik yürütülen “Fatih Projesi – Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursu” çerçeve programı güncellenerek yayınlanmıştır (Resmi yazı ve ayrıntılar için bakınız eogrenim.meb.gov.tr). Bu kapsamda mevcut görevdeki eğitmenlerimiz 419 kişi olarak güncelleme eğitimlerini tamamlamıştır. Yeni görevlendirilen eğitmenler ile okullarımızda görev yapan fatih projesi eğitmenlerine yönelik olarak güncelleme eğitimi yapılacaktır. Güncelleme eğitimlerine kursiyerler eğitmenlerimizin talepleri doğrultusunda res’en alınacaktır. Güncelleme eğitimleri Şubat ve mart aylarında birer adet olmak üzere 2 adet planlanmaktadır. Başvurular toplu olarak alınacak ve öncelikli ihtiyaç bulunan illerin eğitmenleri şubat ayındaki güncelleme kursuna alınacaklardır. Diğer eğitmenler mart ayı içerisinde yapılacak güncelleme kursuna alınacaktır. Şubat ayında yapılacak kurs için başlama tarihi 16 şubat olarak planlanmıştır. Bu tarih tahmini tarih olup daha sonra bilgilendirme yapılacaktır. Güncelleme kurslarına katılmak isteyen eğitmenlerimizin ekteki formu eksiksiz doldurup tarayarak il koordinatörlerine göndermeleri (il koordinatörlerinin adresleri btkoordinator**@meb.gov.tr ** = plaka kodu). İl koordinatörlerince de formlar tek bir pdf dosyasında birleştirilerek eğitim birimi e-postasına gönderilmesi gerekmektedir. Koordinatörlüklerden gelmeyen postalar dikkate alınmayacaktır. Formların 26 Ocak Pazartesi mesai bitimine kadar gönderilmesi gerekmektedir.
Bilgilerinize ve gereğini rica ederiz.
Eğitim Hizmetleri Koordinatörlüğü
Eğitim Teknolojileri ve Teknik Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı
YEĞİTEK