2015-2016 Kayseri BTR Görevlendirmesi ne zaman?

Kodla Büyü
Hocam onay listeleri İlçe memlerin sayfalarında yayınlanmamış. Bilgisi olan var mı ne zaman yayınlanır ilçe memlerde

ridade' Alıntı:
Hocam onay listeleri İlçe memlerin sayfalarında yayınlanmamış. Bilgisi olan var mı ne zaman yayınlanır ilçe memlerde
Liste tek Parça kimse uğraşıp yayınlamaz sanmıyorum.

kayseri'de görevlendirmeler hele şükür bugün belli oldu.. akıllı tahtası olmayan okullara kesinlikle görevlendirme yapılmayacak denmişti, yalan oldu.. tahtası olmayan, altyapısı kurulmayan bir okula bal gibi de görevlendirme yaptılar.. benim bildiğim okuldan başka belki başka okullar da vardır.. okul ismi yazmayı doğru bulmuyorum.. ille de hangi okulmuş diyen olursa özel mesajla cevap yazarım.. listede benden başka mağdur olan var mı bilmiyorum.. kendi okuluma akıllı tahtalar getirildiği halde, görevlendirmemi uzak bir okula yaptılar.. tahtası bırakın kurulmayı, okulun bahçesine bile girmemiş bir okula görevlendirme yaptılar.. yazıklar olsun..

süreci böyle yönetenlere de, görevlendirmeyi böyle yapanlara da, görevlendirme zamanı seçilebilecek okulları liste halinde sunmayanlara da hakkım haram zıkkım olsun.. yazıklar olsun.. hakkımı arayacağım, bu iş burada bitmeyecek !!

bunları sadece buraya yazmıyorum, ilgililere de aynısını söyledim !!

fatihinfedaisi' Alıntı:
buyrun, bu da görevlendirme listesi..
Hocam, nasıl bir mantıktır tckimlik sütununu silmeden yayınlayabiliyorsunuz listeyi? Aziz hocam gayet mantıklı olarak, kendiside yorularak özelden cevaplandırıyordu. Ama siz gayet rahat biçimde hepimizin tc kimlik no ları olan dosyayı rahatça paylaşabiliyorsunuz.

zulfikar1985' Alıntı:
fatihinfedaisi' Alıntı:
buyrun, bu da görevlendirme listesi..
Hocam, nasıl bir mantıktır tckimlik sütununu silmeden yayınlayabiliyorsunuz listeyi? Aziz hocam gayet mantıklı olarak, kendiside yorularak özelden cevaplandırıyordu. Ama siz gayet rahat biçimde hepimizin tc kimlik no ları olan dosyayı rahatça paylaşabiliyorsunuz.
Kesinlikle katılıyorum. Sanırım aziz hocamın yazdıklarını okumadan paylaştınız.

Bu sadece bir liste arkadaşlar bunun onay yazısı var. Hangi tarihlerde görevlendirilmiş onla alakalı bir şey yok afaki bir liste. Manisa dan geldim orası kötüydü bu görevlendirme işlerinde burası daha beter. Liste de sadece bir isim var. Kayseri de görevlendirme listesi hep böyle mi?

Hocam teşekkürler. Zahmet oldu size bende okula ona göre ek dersi Btr ye göre yapmalarını isteyecem.

BBNET
Geri