bizim okula akıllı tahta gelmedi ama plan porojesi çizildi, hatta kabloları falan da geldiatungad' Alıntı:Hocam akilli tahtasi olmayan okullara btr gorevlendirmesi yapılmayacak diyorlar.
15 eylül son tarih diye bir haber geldi.
Bizim okulda tüm altyapı yapildi. Tek tahtalar kaldi. İl koordinatörü okula gelip böyle demiş idarecilere. 15 eylülde son başvuru demiş.aynenbadi' Alıntı:bizim okula akıllı tahta gelmedi ama plan porojesi çizildi, hatta kabloları falan da geldiatungad' Alıntı:Hocam akilli tahtasi olmayan okullara btr gorevlendirmesi yapılmayacak diyorlar.
15 eylül son tarih diye bir haber geldi.
bilgi kirliliği var, şuanda net olarak nerelere btr görevlendirecekler belli değil
fatihinfedaisi' Alıntı:yazı, veri takip sistemi üzerinden gönderilmiş.. il ve ilçe sitelerine koymamışlar.. insan oraya da koyar da herkes görür.. çok garipler..
kocasinan henüz göndermemiş bile ama pazartesi son !! yazıklar olsun..buyey' Alıntı:fatihinfedaisi' Alıntı:yazı, veri takip sistemi üzerinden gönderilmiş.. il ve ilçe sitelerine koymamışlar.. insan oraya da koyar da herkes görür.. çok garipler..
kocasinan vts de böyle bir yazı yok hocam
yarın son günü hocam ama bugün yapmakta fayda var...sahbender' Alıntı:Arkadaşlar okuldan mesaj geldi başvuruların son günü bugünmüş (14/09/2015). Yazı ne zaman çıktı, başvuru ne zaman başladı, niye bugün son gün, hiçbir fikrim yok ama bilginize...![]()
aynenbadi' Alıntı:Kendi okulumuzda görev alabiliyoz mu? BT siniri var , projenin alt yapisi atildi tek tahtalar kaldi..ben tek tercih kendi okulumu isteyecem de
i.d.' Alıntı:İlçeye uğradım onlar da net bilmiyor ama donanım tamamen kurulmadan başvuru yapamazsınız dedi. Bizim okulda tahtalar takıldı.Ben yinede başvuruyu yaptım