impetus23' Alıntı:arkadaşlar ben şimdi sordum, başkent öğretmenevinde yerlerimiz ayrılıyormuş, zaten kurs binası yanında.. kıyafet için de ilk gün genelde dikkat ediliyor diğer günler gevşeme oluyor denildi
omerkaraca' Alıntı:impetus23' Alıntı:arkadaşlar ben şimdi sordum, başkent öğretmenevinde yerlerimiz ayrılıyormuş, zaten kurs binası yanında.. kıyafet için de ilk gün genelde dikkat ediliyor diğer günler gevşeme oluyor denildi
nereye sordun? tel no vs varsa paylaşalım birde biz soralım
1-yer ne zaman ayrıldı pazar akşamımı pazartesi gününemi yer ayrılmış?
brodil' Alıntı:Arkadaşlar daha bir ay önce gittim Ankara'ya kurs için. izlenimlerim ve tecrübelerim şunlar;
1- öncelikle laptoplarınızı veya tabletlerinizi yanınıza alın, kursta lazım değil ama kurs dışında sıkılırsanız bakarsınız. birde lazım olur sa kullanırsınız. biz mesela video falan indirme işini yaptık.
2- öğretmenevi güzeldir, pahalı diyenler içinse parası zaten ödeniyor gerek yok yol zahmeti çekmeye. kurs yerine yürüyerek 2 dk falan öğretmenevi. 3 kişilik oda ayarlıyorlar kahvaltı dahil 55 lira. öğlen yemeğini orda ayarlıyorsunuz grup olarak, akşam ise sizin seçiminize bağlıdır.
3- nakit veya kredi kartı alın etrafta yakınlarda banka atm si yok, o yüzden sıkıntı yaşamayın.
4- ulaşım ankaray metrosuna binerseniz bahçelievler durağında ineceksiniz.
5- harcağınız bütün paraları karşılıyorlar ortalama 610 civarı para yatar hesabınıza kurstan 10 gün sonra. aklıma gelenler bunlar![]()
peki nerede kalmayı düşünüyorsun yakın bir yerde imkanları daha mantıklı bir yer var mı?gakman' Alıntı:arkadaşlar kılık kıyafet zorunlu dense de dikkat etmezler. ben daha önce ankarada eğitek'de kurslara katıldım. sorarsanız öyle diyorlar. sormayın bence. ben serbest kıyafetle gelecem. bir de başkent ö.evi pahalıdır. isterseniz orayı bi arayıp sorun. ben şahsen orda kalmayı düşünmüyorum.