hocam teşekkür ediyorum.erhnhtms' Alıntı:senin yerinde olsam o paraya 2013 az kmli astra classic III comfort paket alır lpgmi takar keyfime bakarım ki ben geçen sene sıfır km aldım koltuk ısıtma ve sunroof hariç full ilk bakımından sonrada 11000 kmde yağlama kitli brc lpg dönüşümü yaptırdım yakıt olarak dizeli aratmıyor şuan :+1:
bu arada bahsettiğin arabayı pek bilmem etmem ama satarken aldığına çok pişman olacağına eminim
almıyorum hocamkafkas' Alıntı:Alma :tr: Bu kadar net söylüyorum
bu bahsettiğiniz araç hatchback mi hocam? link vs var mı*erhnhtms' Alıntı:senin yerinde olsam o paraya 2013 az kmli astra classic III comfort paket alır lpgmi takar keyfime bakarım ki ben geçen sene sıfır km aldım koltuk ısıtma ve sunroof hariç full ilk bakımından sonrada 11000 kmde yağlama kitli brc lpg dönüşümü yaptırdım yakıt olarak dizeli aratmıyor şuan :+1:
bu arada bahsettiğin arabayı pek bilmem etmem ama satarken aldığına çok pişman olacağına eminim
fikrifirat' Alıntı:bu bahsettiğiniz araç hatchback mi hocam? link vs var mı*erhnhtms' Alıntı:senin yerinde olsam o paraya 2013 az kmli astra classic III comfort paket alır lpgmi takar keyfime bakarım ki ben geçen sene sıfır km aldım koltuk ısıtma ve sunroof hariç full ilk bakımından sonrada 11000 kmde yağlama kitli brc lpg dönüşümü yaptırdım yakıt olarak dizeli aratmıyor şuan :+1:
erhnhtms' Alıntı:fikrifirat' Alıntı:bu bahsettiğiniz araç hatchback mi hocam? link vs var mı*erhnhtms' Alıntı:senin yerinde olsam o paraya 2013 az kmli astra classic III comfort paket alır lpgmi takar keyfime bakarım ki ben geçen sene sıfır km aldım koltuk ısıtma ve sunroof hariç full ilk bakımından sonrada 11000 kmde yağlama kitli brc lpg dönüşümü yaptırdım yakıt olarak dizeli aratmıyor şuan :+1:
evet sayın hocam sen hatcback bir araba örnek verdiğin için bende hatcback söyledim rengi dahil aynısı var bende çok memnunum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 7165/detay
kafkas' Alıntı:erhnhtms' Alıntı:fikrifirat' Alıntı:bu bahsettiğiniz araç hatchback mi hocam? link vs var mı*erhnhtms' Alıntı:senin yerinde olsam o paraya 2013 az kmli astra classic III comfort paket alır lpgmi takar keyfime bakarım ki ben geçen sene sıfır km aldım koltuk ısıtma ve sunroof hariç full ilk bakımından sonrada 11000 kmde yağlama kitli brc lpg dönüşümü yaptırdım yakıt olarak dizeli aratmıyor şuan :+1:
evet sayın hocam sen hatcback bir araba örnek verdiğin için bende hatcback söyledim rengi dahil aynısı var bende çok memnunum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 7165/detay
erhnhtms hocam. Lpg de yakıt sarfiyatını merak ediyorum ve eğer zorladıysanız astranın son sürati ne gördünüz ?
kısaca 1335 kg ağırlığında bir c sınıfı araç kendisinden oldukça hafif b sınıfı dizel bir araçtan tl bazında daha az yakıyor, en kötü ihtimalle aynı yakıyor diyelim daha ne olsun