Yaşamasın diyen, sanırım olmadıordinaryus' Alıntı:Yaşasın EBS (Ebesinin ...) ve Yaşasın Gündoğdu.. :x

Yaşamasın diyen, sanırım olmadıordinaryus' Alıntı:Yaşasın EBS (Ebesinin ...) ve Yaşasın Gündoğdu.. :x
tartışma mı çıksın istiyorsun. bu söylem hoş değil.toker42' Alıntı:EBS ye üye olanlar çokta ses vermezler. utanıyorlar mı yoksa kafalarını kuma mı gömdüler bilmem ama delikanlı birisini bekliyoruz
OZOGUL' Alıntı:Öncelikle belirteyim EBS li değilim. Bir sendikaya üye olan kişi o sendikanın tüm karar ve görüşlerini benimsemek zorunda mı? Evet zam konusunda yada daha doğrusu maddi konularda kendileri etkisiz eleman oldular. Peki diper sendikalar neredeydi? Bu karardan sonra ne yaptılar? Bence koca bir hiç. 80 den sonra sendikalar bitti. Sendikaların hepsi aile şirketine dönmüş. Hepsi kendine çalıyor çalışıyor. Hepsi aynı halt!
her_dem' Alıntı:tartışma mı çıksın istiyorsun. bu söylem hoş değil.toker42' Alıntı:EBS ye üye olanlar çokta ses vermezler. utanıyorlar mı yoksa kafalarını kuma mı gömdüler bilmem ama delikanlı birisini bekliyoruz
ben değilim şimdi yemiyor muyum. oradaysa yiyor orada değilse yemiyor mu. bu zihniyet yanlış.toker42' Alıntı:her_dem' Alıntı:tartışma mı çıksın istiyorsun. bu söylem hoş değil.toker42' Alıntı:EBS ye üye olanlar çokta ses vermezler. utanıyorlar mı yoksa kafalarını kuma mı gömdüler bilmem ama delikanlı birisini bekliyoruz
sen ebs üyesiysen sende suçlusun. bu milletin hakkını yiyorsunuz.
her_dem' Alıntı:sana şöyle bir cevap vereyim o zaman hocam. bu zam muhabbetinde ebsli bir arkadaşa dediğimde verdiği cevap.
"en son ne zaman taban aylığa zam aldık hatırlamıyorum. taban aylığa zam yaparak emeklilik zamanımada zam aldım. sizin sendikalarınız yıllarca yetkiliydi ne zaman taban aylığa zam aldık. sizin sendika başkanınızın zam 10 lira olsun ama taban aylığa olsun söyleminide duyduk."
hadi bakalım burdan yak. bir sendikaya üye oldu diye insanları kul hakkı yiyor diyemezsin. adama görede sen yıllarca kul hakkı yedin o zaman.
her_dem' Alıntı:Ben ebsli degilim hocam ben tesliyimsen canını sıkma mutlu olurum.
toker42' Alıntı:her_dem' Alıntı:tartışma mı çıksın istiyorsun. bu söylem hoş değil.toker42' Alıntı:EBS ye üye olanlar çokta ses vermezler. utanıyorlar mı yoksa kafalarını kuma mı gömdüler bilmem ama delikanlı birisini bekliyoruz
fatherboard' Alıntı:75+75+ taban aylık enflasyondan düşükmü yüksekmi....
Anlatamazsın hocam ömrün çürür ama anlatamazsın.hakanotuken' Alıntı:75+75 ler bizim zamanında almadığımız hakkımız okuldaki memurdan hizmetliye polisten askere herkese verildi birtek biz almamıştık
fatherboard' Alıntı:toker42' Alıntı:her_dem' Alıntı:tartışma mı çıksın istiyorsun. bu söylem hoş değil.toker42' Alıntı:EBS ye üye olanlar çokta ses vermezler. utanıyorlar mı yoksa kafalarını kuma mı gömdüler bilmem ama delikanlı birisini bekliyoruz
fetva büyük yerden.....
Hocam ne kullanıyorsunuz merak ettim doğrusu..? :shock:fatherboard' Alıntı:75+75+ taban aylık enflasyondan düşükmü yüksekmi....
ordinaryus' Alıntı:Hocam ne kullanıyorsunuz merak ettim doğrusu..? :shock:fatherboard' Alıntı:75+75+ taban aylık enflasyondan düşükmü yüksekmi....
pureheart' Alıntı:%3 zam aldı babam şimdi 2.7 enfilasyon farkı alıcak
bizim için şöyle bir hesap yapalım sadece maaş için 2000 tlye göre
% 3 60 tl ocak ayında
%2.7 + %3 = % 5.7 temmuzdada 114 tl zam gelecekti. ekdersiz bir ögretmen alacağı %3+3 olsa bile toplamda alcagı 174 zam alacaktık sırf ilk enfilasyon yine artarsa fark zammınıda alacaktık.yani sözün özü 75 75 olsa bile zarardayız
ekders zam kaybıda yaklaşık 60 tl
craxx' Alıntı:Gündoğdu:
Sayın BB, Sayın BB, Sayın BB, Sayın BB, Sayın BB, Sayın BB, Sayın BB, Sayın BB, Sayın BB, Sayın BB, Sayın BB, Sayın BB, Sayın BB,
Sayın CB olmadan önce sizden
1. 2005 ocakta verilen ve hala verilecek olan dereceyi istiyoruz.
2. Şunu istiyoruz.
3. Bunu istiyoruz.
vermezsen Küseriz bak.
BB:
Burası toplu sözleşşme masası değil Vermiyorum ULAN
GRİNGO' Alıntı:Sendika aidatlarındaki
1-Şimdiki
2-Seneye
durum ne ? yani ne değişti?
Ayrıca seneye alacağımız bir zam ek ödeme vs varmı???