http://www.samanyoluhaber.com/ekonomi/M ... r/1055477/
Yarın sendikamdan istifa edip yetkili sendikaya üye olacağım ! Helâl be size...
Yarın sendikamdan istifa edip yetkili sendikaya üye olacağım ! Helâl be size...
Ne diyon hocam? Sor da söyleyelim.gamer99' Alıntı:
Hocam hadi adam seyyanen zamma evet dedin. Eğer seyyanen zammın üzerinde enflasyon olursa fark ödenecektir diye bir madde koymaz mı insan? Yok mu senin adam gibi hukuk danışmanların?kuper_izmir' Alıntı:Bu duruma neden olanları kınıyorum. Seyanen yapılan zamların çözüm olmayacağı o günlerde söylenmiş ama yetkili sendika seyyanen yapılan zamları afişlerinde kazanılmış bir zafer olarak sunmuştu. :-1:
hukukçu değil bi bilişimci olsa içlerinde program yazar gibi tüm ihtimalleri düşünüp yazardı maddeleri ama niyatleri de yoktu zaten.barthez' Alıntı:Hocam hadi adam seyyanen zamma evet dedin. Eğer seyyanen zammın üzerinde enflasyon olursa fark ödenecektir diye bir madde koymaz mı insan? Yok mu senin adam gibi hukuk danışmanların?kuper_izmir' Alıntı:Bu duruma neden olanları kınıyorum. Seyanen yapılan zamların çözüm olmayacağı o günlerde söylenmiş ama yetkili sendika seyyanen yapılan zamları afişlerinde kazanılmış bir zafer olarak sunmuştu. :-1:
:alkis:s_kajmeran' Alıntı:Ben razıyım... Afiyet olsun!.. Herkes hak ettiği gibi yönetiliyor... 700bin kişilik bir zümrenin yarıya yakını ilgi sendikadan, 75 milyonluk ülkenin yarıya yakını ilgili partiden memnunken benim ne haddime...
Kendileriyle ilgili yapılan haberlerle ilgili tekzip gönderdiklerini belirten Gündoğdu, şöyle devam etti:
"Yaptıkları suçlamaların çok üzerinde durmaya değer olduğunu düşünmüyoruz. 'Zam yüzde 3'ün altında kaldı, enflasyonun altında ezildi' haberleri var. 6 aylık enflasyon ne kadar; 5.70. Nasıl oluyor zam yüzde 3'ün altında kalıyor? Bundan sonra resmi tekzibi yaptık. Hizmetliye gelen zam yüzde 24, milletvekiline gelen zam yüzde 2, enflasyonu neye göre belirleyeceksiniz? Ayrıca 850 bin öğretmene 150 TL ek ödeme aldık. Dolayısıyla taban aylık dar gelirliyi gözeten ve piramidin tabanına çalışan bir aylık sistemidir."
http://www.memurlar.net/haber/475253/
:alkis: :alkis: :alkis:kgunduz' Alıntı::alkis:s_kajmeran' Alıntı:Ben razıyım... Afiyet olsun!.. Herkes hak ettiği gibi yönetiliyor... 700bin kişilik bir zümrenin yarıya yakını ilgi sendikadan, 75 milyonluk ülkenin yarıya yakını ilgili partiden memnunken benim ne haddime...
Tipine bak şunun birde insan içine çıkıyor :verymad:fahrican' Alıntı:Gündoğdu konuyla ilgili açıklama yaomış![]()
Kendileriyle ilgili yapılan haberlerle ilgili tekzip gönderdiklerini belirten Gündoğdu, şöyle devam etti:
"Yaptıkları suçlamaların çok üzerinde durmaya değer olduğunu düşünmüyoruz. 'Zam yüzde 3'ün altında kaldı, enflasyonun altında ezildi' haberleri var. 6 aylık enflasyon ne kadar; 5.70. Nasıl oluyor zam yüzde 3'ün altında kalıyor? Bundan sonra resmi tekzibi yaptık. Hizmetliye gelen zam yüzde 24, milletvekiline gelen zam yüzde 2, enflasyonu neye göre belirleyeceksiniz? Ayrıca 850 bin öğretmene 150 TL ek ödeme aldık. Dolayısıyla taban aylık dar gelirliyi gözeten ve piramidin tabanına çalışan bir aylık sistemidir."
http://www.memurlar.net/haber/475253/