bence boşuna çalıştın (ek ders olarak)hocam,görevlendirmede valilik onayı esastır diye okumustum.valide gecen hafta imzalamadı bu hafta çarşamba diye olur düşünuyorum.karekedi' Alıntı:Ek derslerin hesaplanma zamanına yetişecek mi bilmiyoruz. Yetişirse hangi tarihten itibaren görevlendirilmiş olacağız bilmiyoruz. Tüm bunları bilmediğimiz için de sıkıntılı durumdayız.
Ciddi ciddi stres yaptım. bbnet ve istbilfor sitelerini sürekli f5 liyorum bir haber var mı diye.
14 saat dersim olmasına karşın belki görevlendirmeler dönem başından itibaren başlar (ki öyle olması gerekir) ek dersim boşuna kesilmesin diye 35-40 saat okuldayım afedersiniz eşşek gibi de çalışıyorum.
İldeki görevli arkadaşların iyi niyetlerine bir lafım yok ellerinden geleni yaptıklarına eminim ama en azından hangi tarihten itibaren görevlendirileceğimiz açıklansa. Bir taslak liste görsek adımız var mı yok mu? Dilekçemiz ellerine ulaştı mı ulaşmadı mı? Yoksa ilçede bir yerlere mi takıldı?
Vallahi kafayı yiyecem.
cahraz' Alıntı:bence boşuna çalıştın (ek ders olarak)hocam,görevlendirmede valilik onayı esastır diye okumustum.valide gecen hafta imzalamadı bu hafta çarşamba diye olur düşünuyorum.