Arkadaşlar Ankara 10-14 Haziran'daki 2013000095 nolu kursun 5.onayları verilen, o kursa gidecek kimse var mı?
umutbilisim' Alıntı:5. onayı bekliyorum..size 5. onay verildi mi hocam?

uçak biletlerini karşılıyorlar sanırım değil mi?bende siirtteyim hocamumutbilisim' Alıntı:bir çıksın da gerisi kolayuçak biletlerini karşılıyorlar sanırım değil mi?
ben davut ilbas tayım siz hangi okuldasınız. uçak bileti karşılamıyorlar malesef. gecen hafta yalovadaydım ben. rayiç bedeller üzerinden yol masrafı veriyorlar. siirt yalova 110tl verdiler. ayrıca 15tl taksi parası verdiler 
hocam ben baykandayım...110 gidiş uçak parası bile etmez..kalacak yer için para veriyorlar mı? yoksa onlar mı ayarlıyor hocam?yol parası dısında cebinizden para cıkmıyor hocam. kalacak yer ve yemek işlerini onlar hallediyor.umutbilisim' Alıntı:neee 110 tl mihocam ben baykandayım...110 gidiş uçak parası bile etmez..kalacak yer için para veriyorlar mı? yoksa onlar mı ayarlıyor hocam?
umutbilisim' Alıntı:5. onay için ses yok halen değil mi arkadaşlar?
tekin_mehmet' Alıntı:arkadaşlar bu kursa başvurup onaylanan arkadaşlar var mı? Benimki onaylandı ama yazı daha okula gelmedi kurs 10 haziranda başlıyor, ne yapacaz nerede kalacaz bu konuda bilgilendirebilir misiniz.