2013000095 Fatih Tek.kullanım kursu

Kodla Büyü

the_korsan

Site Admin
Yönetici
Arkadaşlar Ankara 10-14 Haziran'daki 2013000095 nolu kursun 5.onayları verilen, o kursa gidecek kimse var mı?

bende 5. onayı bekliyorum :)
2013000085 nolu kursta 5. onayı da aldım. ama il memdeki görevli bekle hocam diyor onay yazısı gelsin sonra alırsın ucak biletini vs.

5. onaydan sonra iptal edilme olasılıgı varmı?

Hizmet içiler konusunda tecrübesizim bende bilemiyorum ama onay çıkarsa kurstan sonra öğretmen evine gidip yatmak yok ona göre :)

umutbilisim' Alıntı:
bir çıksın da gerisi kolay:) uçak biletlerini karşılıyorlar sanırım değil mi?
bende siirtteyim hocam :) ben davut ilbas tayım siz hangi okuldasınız. uçak bileti karşılamıyorlar malesef. gecen hafta yalovadaydım ben. rayiç bedeller üzerinden yol masrafı veriyorlar. siirt yalova 110tl verdiler. ayrıca 15tl taksi parası verdiler :)

neee 110 tl mi:( hocam ben baykandayım...110 gidiş uçak parası bile etmez..kalacak yer için para veriyorlar mı? yoksa onlar mı ayarlıyor hocam?

Ben de 5. onayı bekliyorum hocam, şimdiye kadar pek umutlu değildim onaylanması konusunda ama bakalım ne olacak.

umutbilisim' Alıntı:
neee 110 tl mi:( hocam ben baykandayım...110 gidiş uçak parası bile etmez..kalacak yer için para veriyorlar mı? yoksa onlar mı ayarlıyor hocam?
yol parası dısında cebinizden para cıkmıyor hocam. kalacak yer ve yemek işlerini onlar hallediyor.

Ankara için bildiğim kadarıyla masraflar önce cepten karşılanıyor, ödemesi 2 hafta sonra yapılıyor.

hocam direk kendileri ödeme yapıyorlar mı yol masraflarını bizim bir şey yapmamıza gerek var mı.birde ne kadar süre sonra yapıyorlar ödemeyi

benimde onaylanmıs, siirtten katılacagım, bu hafta 85 nolu için ankaradaydım, pek hosuma gitmedi, tüm masraflarlar cepten cıkıyor 2-3 hafta sonra hesabımıza yatıracaklarmış. 3hafta once yalovadaydım cebimizden 5 kurus cıkmadı ve hizmet 1. sınıftı. :+1: dersler rahat geciyordu, ankarada 8-5 ders yapıyor adamlar nefes aldırmıyor,imza atmada sıkıntı yapıyor enstitü müdürü, öğrenci muamelesi gördük :-1:

Dernek başkanı Burcu hocamızın bir teklifi vardı, birlikte bir öğle arası yemeği yada kurs çıkışı bir gezi gibi..
Bu arada derneğe üyelik için evrakları da yanınızda getirin başkandan kurtuluş yok :D

Orada görüşmek üzere..

2013000095 nolu fatih projesi kursu(Ankara)

arkadaşlar bu kursa başvurup onaylanan arkadaşlar var mı? Benimki onaylandı ama yazı daha okula gelmedi kurs 10 haziranda başlıyor, ne yapacaz nerede kalacaz bu konuda bilgilendirebilir misiniz.

Re: 2013000095 nolu fatih projesi kursu(Ankara)

kurs değil güvenlik semineri olmasın
10-12 Haziran 2013 Tarihinde yapılacak olan 281 Faaliyet Numaralı FATİH PROJESİ BT'nin Bilinçli ve Güvenli Kullanımı Semineri'nin numarası 329 olarak değişmiştir. Katılımcılara, ulaşımla ilgili organizasyon firması tarafından gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

329 Nolu Faaliyet Seminer Yeri: Ankara Mövenpick Hotel
Bestepeler Mah Yasam Cad No.1 Sogutozu | 06520

hayır hocam güvenlik semineri degil, fatih projesi(teknolojiyi kullanım) kursu. 10-14 haziran arasında ankarada

tekin_mehmet' Alıntı:
arkadaşlar bu kursa başvurup onaylanan arkadaşlar var mı? Benimki onaylandı ama yazı daha okula gelmedi kurs 10 haziranda başlıyor, ne yapacaz nerede kalacaz bu konuda bilgilendirebilir misiniz.

Başlığı birleştirdim hocam, bizdensin :)
kalacak yer başkent öğretmen evi

kursun listesi yayınlanmamış hizmetiçi eğitim sitesinde okula yazıda gelmedi kursun iptal edilme durumu yok değil mi? ona göre yolculuk hazırlıkları yapalım.

BBNET
Geri