http://atama.meb.gov.tr/Dev Kitap Arşivi' Alıntı:Hangi Sayfadan açıklanıyor sayın hocalarım ? :cry:
dijey' Alıntı:Arkadaşlar bugün açıklandı diyelim kararnameler pazartesi okullara gidermi.
Şunun için soruyorum. salı bulunduğum yerden dönmem lazım.
o kadar geç ulaşırsa evlerimizi nasıl taşıyacağız hocam, bayrama 10 gün kalıyor..LysimakhoS..' Alıntı:dijey' Alıntı:Arkadaşlar bugün açıklandı diyelim kararnameler pazartesi okullara gidermi.
Pazartesi mümkün değil hocam. Kararnamelerin il mem lere düşmesi bile salı yada çarşambayı bulur. Sonra ilçe ve okullara ulaşır.
kimin umrundaki hocam. bayram sonu taşırsınsgulkurusu' Alıntı:o kadar geç ulaşırsa evlerimizi nasıl taşıyacağız hocam, bayrama 10 gün kalıyor..LysimakhoS..' Alıntı:dijey' Alıntı:Arkadaşlar bugün açıklandı diyelim kararnameler pazartesi okullara gidermi.
Pazartesi mümkün değil hocam. Kararnamelerin il mem lere düşmesi bile salı yada çarşambayı bulur. Sonra ilçe ve okullara ulaşır.
sgulkurusu' Alıntı:göreve başlama 15 gün içinde mi yoksa eylüle kadar vakti var mı? il içi yapan arkadaşlar nasıl yaptılar, eylüle kadar bekleyip sakata gelmeyelim sonra?
gokceb' Alıntı:of ben de eşim için bakıyorum sürekli, aramızdaki mesafeyi 500 km'den 90 km'ye düşürebilmek adına![]()
doğru söylüyorsun hocam, maksat vakti böyle sohbetlerle değerlendirmek işte. yoksa mebbise birşeyler oldu olacak yazılarını okumakla geçmiyor zaman.g.cetin.66' Alıntı:sgulkurusu' Alıntı:göreve başlama 15 gün içinde mi yoksa eylüle kadar vakti var mı? il içi yapan arkadaşlar nasıl yaptılar, eylüle kadar bekleyip sakata gelmeyelim sonra?
hele bi atanakta bu sorunun cevabı için nasılsa millet baslık içinde durmadan baslık acarlar![]()