2013 Askeri Öğretmen Tazminat ( yollukları )

Kodla Büyü

bote_erz

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar aranızda terhis belgesi ve yolluk evrakları yapılan varmı...Eğer yapıldı ise bu sene ki tazminatımız yani yolluğumuz ne kadar bilgisi olan varmı...

Ağustosta askere gideceğim, bir sorum olacak. Hem gidişte hem teskerede olmak üzere 2 defa mı yolluk alınıyor?

yolluk, askere giderken verirler. özel hizmet tazminatı'nı ise askerlik dönüşü alırsınız. ama diğer adı yolluk değildir.
tüm asker öğretmenlere verilir. geçen yıl 967 tl idi.

h.habib' Alıntı:
yolluk, askere giderken verirler. özel hizmet tazminatı'nı ise askerlik dönüşü alırsınız. ama diğer adı yolluk değildir.

bize askere giderken yolluk verilmedi verilmezde bildiğim kadarıyla ama 18 gün yaptıktan sonra hemen görev yerine giderseniz araba parasını veriyorlar sözde...askerlik dönüşüde tazminat alırız ( bazı yerlerde tazminat dersen anlamazlar yolluk demen lazım )...Bu sene ne kadar ama bilinmiyor...Evraklar hazırlanırken gören arkadaşlar varsa bir zamhmet yazsınlar ne kadar...

fatih22222' Alıntı:
h.habib' Alıntı:

bize askere giderken yolluk verilmedi verilmezde bildiğim kadarıyla ama 18 gün yaptıktan sonra hemen görev yerine giderseniz araba parasını veriyorlar sözde...askerlik dönüşüde tazminat alırız ( bazı yerlerde tazminat dersen anlamazlar yolluk demen lazım )...Bu sene ne kadar ama bilinmiyor...Evraklar hazırlanırken gören arkadaşlar varsa bir zamhmet yazsınlar ne kadar...

ben askere giderken 22, küsür lira yolluk almıştım. kuruşu kuruşuna parayı vermişlerdi.

asker öğretmenler bu ay ne kadar maaş aldı arkadaşar? :idea: bende ki 1300 yazıyor? doğru mudur acaba?

byramdan' Alıntı:
asker öğretmenler bu ay ne kadar maaş aldı arkadaşar? :idea: bende ki 1300 yazıyor? doğru mudur acaba?

asker öğretmenlerin durumu bu sene karışık. gideceğimiz tarih belli olmadığı için dilekçede tarih belirtmek zor. siz ne diye dilekçe verdiniz.?

bilisim-tef' Alıntı:
byramdan' Alıntı:

asker öğretmenlerin durumu bu sene karışık. gideceğimiz tarih belli olmadığı için dilekçede tarih belirtmek zor. siz ne diye dilekçe verdiniz.?

Hocam galiba biraz anlamsız bi cevap olmuş. Bu arkadaş belliki şu an asker öğretmen ve Temmuz maaşından bahsediyor.

bilogrt38' Alıntı:
bilisim-tef' Alıntı:
byramdan' Alıntı:

Hocam galiba biraz anlamsız bi cevap olmuş. Bu arkadaş belliki şu an asker öğretmen ve Temmuz maaşından bahsediyor.

aynen hocamın dediği gibi asker öğretmenim temmuz maaşını sordum yok mu başka asker arkadaş?

hocam o yolluk evrakı yada tazmınatı kıme verıyoruz yada nasıl bır evrak hazırlatıyoruz dırek muhatabımız kım eger ornek bı dokuman varsa okulla yada mıllı egıtımle artık nereyle ıse hemen ırtıbata gecelım terhısten sonra yatıyor dıye bılıyorum ayrıca yarım maasım bordroya baktım 1260 tl
yolluk konusunda evrak dokuman ve muhatap konusunda lutfen aydınlatıcı bılgılerı olan varsa paylaşabılırmı

g.cetin.66' Alıntı:
hocam o yolluk evrakı yada tazmınatı kıme verıyoruz yada nasıl bır evrak hazırlatıyoruz dırek muhatabımız kım eger ornek bı dokuman varsa okulla yada mıllı egıtımle artık nereyle ıse hemen ırtıbata gecelım terhısten sonra yatıyor dıye bılıyorum ayrıca yarım maasım bordroya baktım 1260 tl
yolluk konusunda evrak dokuman ve muhatap konusunda lutfen aydınlatıcı bılgılerı olan varsa paylaşabılırmı
yolluk (özel hizmet tazminatı) için milli eğitimde maaşları düzenleyen arkadaş ilgileniyor. Geçen sene dilekçesini yazıp postayla göndermiştim. Yasada geçiyor zaten nasıl hesaplanacagı gösterge rakam*aylık maaş*falan filan. Hepsini net bir şekilde yazmıştım. Benim hesapladıgım tutarın aynısı 10 gün kadar sonra hesabımdaydı. Bilgisayarımda bulamadım dilekçeyi. Nasıl olsa bir daha asker öğretmenlik yapmam diye silmişim heralde :)

bana da 1326 yatmış ağustosta 15 günlük farkı da lacağız zannımca tazminatı cabası yaşasın asker öğretmenlik

arkadaşlar bi arkadaşın söylediğine göre tazminatı 1033 tl imiş milli eğitim müdürlüğüne sordum dedi sizte teyit ettirebilirseniz güzel olur acaba il il değişiyor mu...

Okulumuza gelen asker öğretmen terhis belgesi ile birlikte 1041 tl gibi yolluk aldı. bugün maliyeye beraber götürdük evrakları

ben 2 saat önce yaptrıdım 1033 tl yazıyodu kağıtta. ilçeye gittim sormak için. ilçe okul yapacak dedi okuldaki müdür yardımcısı ben yapmayı bilmiyorum dedi. ilçedeki eleman cüzi bir ücret karşılığı yaptı yolluğu.

Temmuz ayı katsayılarını bilen var mı? Her yerde aynı paranın ödenmesi gerekmiyor mu?
1041TLe alan da var 929 TLe alanda :?

arkadaşlar bu yolluk evrağını taratıp buraya koysanızda bizde kurumlarımıza göndersek...benim ilçede biri müdür yardımcıma 500 lira civarı demiş bende saçmalıyor dedim...sizden ricam hocam bir örneğini eklermisiniz buraya çoğu yer bilmiyor...

Merhabalar arkadaşlar. Ağustos celbinde askere gidiyorum. Temmuz maaşım doğal olarak 15 günlük yatırıldı.

Fakat bugün Sülüs belgemi almaya gittiğimde Ağustos 12'sinden itibaren asker sayılacağım belirtildi. Yani dediler 1-11 arası aylığını alabilirsin. Böyle bir

şey doğru mudur?

Okul idaresini aradım askerlik şubesindekiler bilmiyor dedi:) Bu yıldan itibaren acaba değişiklik olmuş mudur?

fikrifirat' Alıntı:
Merhabalar arkadaşlar. Ağustos celbinde askere gidiyorum. Temmuz maaşım doğal olarak 15 günlük yatırıldı.

Fakat bugün Sülüs belgemi almaya gittiğimde Ağustos 12'sinden itibaren asker sayılacağım belirtildi. Yani dediler 1-11 arası aylığını alabilirsin. Böyle bir

şey doğru mudur?

Okul idaresini aradım askerlik şubesindekiler bilmiyor dedi:) Bu yıldan itibaren acaba değişiklik olmuş mudur?

eger cıkısını almadıysan evet o on ıkı günlük sureyı alırsın cıkıs aldıysan gecmıs olsun ;)

arkadaşlar ben gecen gun yaptırdım bana mıllı egıtım mutemetın dedıgı 1041 tl temmuz ağustos ücreti im,iş 7-8 lirada damga vergisi kesildi 1033 mu 1034 mu tl bana odeme emrı verdı bende goturdum elden maliyeye teslım ettım bugun yarın yatar dedı

fatih22222' Alıntı:
arkadaşlar bu yolluk evrağını taratıp buraya koysanızda bizde kurumlarımıza göndersek...benim ilçede biri müdür yardımcıma 500 lira civarı demiş bende saçmalıyor dedim...sizden ricam hocam bir örneğini eklermisiniz buraya çoğu yer bilmiyor...

yokmu arkadaşlar bu yolluğu hesaplatan evrağını gören elinde olan...

hocalarım bunlar tazminat demi bunun için bir dilekçe verdinizmi ya da imza falan attınızmı evrağa falan...Bir bilgi verseniz size zahmet ya...Yolluk evrağı varsa daha iyi olur neye göre nasıl hesaplanmı...Avil bekliyorum

fikrifirat' Alıntı:

şey doğru mudur?

evet hocam biraz aceleci davranmışsın, bu seneden itibaren 1-2-3 ağustosta sınavlar olmadığı için askere gittiğimiz gün asker sayılıyoruz..
12sinde askersin sen..
ama aylıksız izine çıkışta 1 ağustos yazdıysan aradaki farkı alamazsın.. asıl sizin okul idaresi bilmiyormuş :S

lemmings' Alıntı:
fikrifirat' Alıntı:

şey doğru mudur?

evet hocam biraz aceleci davranmışsın, bu seneden itibaren 1-2-3 ağustosta sınavlar olmadığı için askere gittiğimiz gün asker sayılıyoruz..
12sinde askersin sen..
ama aylıksız izine çıkışta 1 ağustos yazdıysan aradaki farkı alamazsın.. asıl sizin okul idaresi bilmiyormuş :S

Benimle aynı durumda olan arkadaşlar bir dilekçe ile kendi kurumlarına başvurup eksik yatırılan günlerin ücretini alabilecekler.. :++: :++:

arkadaşlar bazı arkadaşlar 1000tl üzeri aldık yazmıs ben mebi aradım 750tl ve herkese aynı kimse 750 üstünde alamaz dedi. nedir bu fark bilgisi olan var mı?

BBNET
Geri