h.habib' Alıntı:yolluk, askere giderken verirler. özel hizmet tazminatı'nı ise askerlik dönüşü alırsınız. ama diğer adı yolluk değildir.
tüm asker öğretmenlere verilir. geçen yıl 967 tl idi.
fatih22222' Alıntı:h.habib' Alıntı:yolluk, askere giderken verirler. özel hizmet tazminatı'nı ise askerlik dönüşü alırsınız. ama diğer adı yolluk değildir.
tüm asker öğretmenlere verilir. geçen yıl 967 tl idi.
bize askere giderken yolluk verilmedi verilmezde bildiğim kadarıyla ama 18 gün yaptıktan sonra hemen görev yerine giderseniz araba parasını veriyorlar sözde...askerlik dönüşüde tazminat alırız ( bazı yerlerde tazminat dersen anlamazlar yolluk demen lazım )...Bu sene ne kadar ama bilinmiyor...Evraklar hazırlanırken gören arkadaşlar varsa bir zamhmet yazsınlar ne kadar...
byramdan' Alıntı:asker öğretmenler bu ay ne kadar maaş aldı arkadaşar? :idea: bende ki 1300 yazıyor? doğru mudur acaba?
bilisim-tef' Alıntı:byramdan' Alıntı:asker öğretmenler bu ay ne kadar maaş aldı arkadaşar? :idea: bende ki 1300 yazıyor? doğru mudur acaba?
asker öğretmenlerin durumu bu sene karışık. gideceğimiz tarih belli olmadığı için dilekçede tarih belirtmek zor. siz ne diye dilekçe verdiniz.?
bilogrt38' Alıntı:bilisim-tef' Alıntı:byramdan' Alıntı:asker öğretmenler bu ay ne kadar maaş aldı arkadaşar? :idea: bende ki 1300 yazıyor? doğru mudur acaba?
asker öğretmenlerin durumu bu sene karışık. gideceğimiz tarih belli olmadığı için dilekçede tarih belirtmek zor. siz ne diye dilekçe verdiniz.?
Hocam galiba biraz anlamsız bi cevap olmuş. Bu arkadaş belliki şu an asker öğretmen ve Temmuz maaşından bahsediyor.
yolluk (özel hizmet tazminatı) için milli eğitimde maaşları düzenleyen arkadaş ilgileniyor. Geçen sene dilekçesini yazıp postayla göndermiştim. Yasada geçiyor zaten nasıl hesaplanacagı gösterge rakam*aylık maaş*falan filan. Hepsini net bir şekilde yazmıştım. Benim hesapladıgım tutarın aynısı 10 gün kadar sonra hesabımdaydı. Bilgisayarımda bulamadım dilekçeyi. Nasıl olsa bir daha asker öğretmenlik yapmam diye silmişim heraldeg.cetin.66' Alıntı:hocam o yolluk evrakı yada tazmınatı kıme verıyoruz yada nasıl bır evrak hazırlatıyoruz dırek muhatabımız kım eger ornek bı dokuman varsa okulla yada mıllı egıtımle artık nereyle ıse hemen ırtıbata gecelım terhısten sonra yatıyor dıye bılıyorum ayrıca yarım maasım bordroya baktım 1260 tl
yolluk konusunda evrak dokuman ve muhatap konusunda lutfen aydınlatıcı bılgılerı olan varsa paylaşabılırmı
fikrifirat' Alıntı:Merhabalar arkadaşlar. Ağustos celbinde askere gidiyorum. Temmuz maaşım doğal olarak 15 günlük yatırıldı.
Fakat bugün Sülüs belgemi almaya gittiğimde Ağustos 12'sinden itibaren asker sayılacağım belirtildi. Yani dediler 1-11 arası aylığını alabilirsin. Böyle bir
şey doğru mudur?
Okul idaresini aradım askerlik şubesindekiler bilmiyor dediBu yıldan itibaren acaba değişiklik olmuş mudur?
fatih22222' Alıntı:arkadaşlar bu yolluk evrağını taratıp buraya koysanızda bizde kurumlarımıza göndersek...benim ilçede biri müdür yardımcıma 500 lira civarı demiş bende saçmalıyor dedim...sizden ricam hocam bir örneğini eklermisiniz buraya çoğu yer bilmiyor...
fikrifirat' Alıntı:Merhabalar arkadaşlar. Ağustos celbinde askere gidiyorum. Temmuz maaşım doğal olarak 15 günlük yatırıldı.
Fakat bugün Sülüs belgemi almaya gittiğimde Ağustos 12'sinden itibaren asker sayılacağım belirtildi. Yani dediler 1-11 arası aylığını alabilirsin. Böyle bir
şey doğru mudur?
Okul idaresini aradım askerlik şubesindekiler bilmiyor dediBu yıldan itibaren acaba değişiklik olmuş mudur?
lemmings' Alıntı:fikrifirat' Alıntı:Merhabalar arkadaşlar. Ağustos celbinde askere gidiyorum. Temmuz maaşım doğal olarak 15 günlük yatırıldı.
şey doğru mudur?
evet hocam biraz aceleci davranmışsın, bu seneden itibaren 1-2-3 ağustosta sınavlar olmadığı için askere gittiğimiz gün asker sayılıyoruz..
12sinde askersin sen..
ama aylıksız izine çıkışta 1 ağustos yazdıysan aradaki farkı alamazsın.. asıl sizin okul idaresi bilmiyormuş :S