19 mart ta 4WD olarakta lanse edilebilir. 4WD=4 çeker... Merakla o videoyu da bekliyorum.grandmasterb' Alıntı:bence çok güzel.şuan satışta olan kasası da güzeldi zaten.
şimdi daha çok jeep gibi görünüyror.bu arada araç 4x4 değil adı öyle![]()
Araçlarınız ve suzuki markası hakkındaki düşüncelerinizi ayrıntılı dinlemek güzel olurdu ...camouflage' Alıntı:Ne kadar Suzuki seversiniz bilmiyorum ama, şu anda 8. Suzuki 4x4 aracımı kullanıyorum4x4 serisinde kullanmadığım türevi kalmadı.
Suzuki olsun 4 tekeri olsun, o yol olmasa da gider zaten.
Bana kalırsa, Suzuki'deki tek hata Türkiye'deki pazarlama stratejisidir.
Bahsi geçen araca gelince boyutları bana göre küçük olmasa tam alınacak türden.
hocam grand vitara kullandıysanız yorumlarını bekliyorum dizelde nasıl yakıyo 1.6 benzinli arkadaşa düşünüyoruz nediyosnuzcamouflage' Alıntı:Ne kadar Suzuki seversiniz bilmiyorum ama, şu anda 8. Suzuki 4x4 aracımı kullanıyorum4x4 serisinde kullanmadığım türevi kalmadı.
Suzuki olsun 4 tekeri olsun, o yol olmasa da gider zaten.
Bana kalırsa, Suzuki'deki tek hata Türkiye'deki pazarlama stratejisidir.
Bahsi geçen araca gelince boyutları bana göre küçük olmasa tam alınacak türden.
Kendi adıma; garanti süresince servisleri, garantisi bittiğinde ise internet üzerinden bulduğum çok sayıda parçacıyı tercih ediyorum.zencefil58' Alıntı:tahmin ettiğim kadarıyla suzuki ülkemizde fayda kullanılmayan bir araç ama japon olması zaten insanı kendine yaklaştırıyor ama bu araçların parçaları teknik servis olayı vs. sıkıntı olurmu hani bir toyota gibi aşağı yukarı heryerde servisi var mı?
Hocam çıkma parça bulmakta zorlanıyor musunuz?camouflage' Alıntı:Kendi adıma; garanti süresince servisleri, garantisi bittiğinde ise internet üzerinden bulduğum çok sayıda parçacıyı tercih ediyorum.zencefil58' Alıntı:tahmin ettiğim kadarıyla suzuki ülkemizde fayda kullanılmayan bir araç ama japon olması zaten insanı kendine yaklaştırıyor ama bu araçların parçaları teknik servis olayı vs. sıkıntı olurmu hani bir toyota gibi aşağı yukarı heryerde servisi var mı?