2013-2014 Yeni Suzuki SX4

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

seraser

Seçkin Üye
Seçkin Üye
A78A463334A949C3BA3AE832154BBE63.jpg

Spyshots-and-latest-information-on-next-generation-2013-Suzuki-SX4.jpg

2013-2014-Suzuki-SX4.jpg

2013-2014-Suzuki-SX4-spyshot.jpg

2013-2014-Suzuki-SX4-interior-spyshots.jpg

güzel duruyor. gel de bunu 2. el oto pazarındaki dayılara anlat :) onlar yüzünden alamayız biz bunu

arabaya bayıldım suzuki severim fiyatını merak ediyorum.Kessinlikle alıcam araba alırken keyfime bakarım bunu satacam diye bence araba alınmaz o zaman reno toyota woswogaen alacan bana ters bir anlayış suzuki sağlamdır 55bini geçmez inş

Suzuki firmasının çok kaliteli ve dayanıklı araç ürettiği yazılıyor forumlarda. Almanlara karşı bu terör guruplarına olan açık desteklerinden sonra bir tane kalemlerini bile almak istemiyorum. Wv gitti, geriye honda, toyota kaldı. Suzukinin bu markaların bir alt gurubu olduğu düşünülürse Türkiye'de bu araç en az qq kadar satar diye düşünüyorum. Psikolojik sınır 50-55 bin diyelim :P Sonbaharda satışa başlanacakmış. 24 kasım öğretmenler gününde kampanya olur. Demedi demeyin :D

bence çok güzel.şuan satışta olan kasası da güzeldi zaten.
şimdi daha çok jeep gibi görünüyror.bu arada araç 4x4 değil adı öyle:)

grandmasterb' Alıntı:
bence çok güzel.şuan satışta olan kasası da güzeldi zaten.
şimdi daha çok jeep gibi görünüyror.bu arada araç 4x4 değil adı öyle:)
19 mart ta 4WD olarakta lanse edilebilir. 4WD=4 çeker... Merakla o videoyu da bekliyorum.

Ne kadar Suzuki seversiniz bilmiyorum ama, şu anda 8. Suzuki 4x4 aracımı kullanıyorum :) 4x4 serisinde kullanmadığım türevi kalmadı.
Suzuki olsun 4 tekeri olsun, o yol olmasa da gider zaten.
Bana kalırsa, Suzuki'deki tek hata Türkiye'deki pazarlama stratejisidir.

Bahsi geçen araca gelince boyutları bana göre küçük olmasa tam alınacak türden.

camouflage' Alıntı:
Ne kadar Suzuki seversiniz bilmiyorum ama, şu anda 8. Suzuki 4x4 aracımı kullanıyorum :) 4x4 serisinde kullanmadığım türevi kalmadı.
Araçlarınız ve suzuki markası hakkındaki düşüncelerinizi ayrıntılı dinlemek güzel olurdu ...

camouflage' Alıntı:

hocam grand vitara kullandıysanız yorumlarını bekliyorum dizelde nasıl yakıyo 1.6 benzinli arkadaşa düşünüyoruz nediyosnuz

Kullandığım Suzuki modelleri: 93-94-99 JLX, 98 GV, 2005 Jimny, 2006 XL7, 2002 HDİ JLX, 2006 JLX-AL AT
Kullanım değerlendirmelerim, suzuki4x4turkiye.com, gezenbilir.com sitelerinde mevcut. Sormak istediğiniz bir husus olduğunda her zaman yardımcı olurum ;)

tahmin ettiğim kadarıyla suzuki ülkemizde fayda kullanılmayan bir araç ama japon olması zaten insanı kendine yaklaştırıyor ama bu araçların parçaları teknik servis olayı vs. sıkıntı olurmu hani bir toyota gibi aşağı yukarı heryerde servisi var mı?

zencefil58' Alıntı:
tahmin ettiğim kadarıyla suzuki ülkemizde fayda kullanılmayan bir araç ama japon olması zaten insanı kendine yaklaştırıyor ama bu araçların parçaları teknik servis olayı vs. sıkıntı olurmu hani bir toyota gibi aşağı yukarı heryerde servisi var mı?
Kendi adıma; garanti süresince servisleri, garantisi bittiğinde ise internet üzerinden bulduğum çok sayıda parçacıyı tercih ediyorum.

camouflage' Alıntı:
zencefil58' Alıntı:
Kendi adıma; garanti süresince servisleri, garantisi bittiğinde ise internet üzerinden bulduğum çok sayıda parçacıyı tercih ediyorum.
Hocam çıkma parça bulmakta zorlanıyor musunuz?

Çıkma genelde kullanmamakla birlikte, şu ana kadar zorlanmadım. Mesela bir örnek vereyim XL7 aracımın öndefransiyelini kilitli def. yapmak için kurcalayıp dağıtmıştım :? Tek kullandığım parça olan, ön defransiyeli 3-4 günde yaptırdım.

BBNET
Geri