enginozdil' Alıntı:eywallah adamımthe_korsan' Alıntı:çıkış yok hacı sana..
Dipnot: akşam çıkarsan görüşelim :mrgreen:
adamım her akşam olduğu gibi aynı ekiple aynı yerdeyiz, bekleriz.. bu akşam hesabı sana yazıyorum tedarikli gel

enginozdil' Alıntı:eywallah adamımthe_korsan' Alıntı:çıkış yok hacı sana..

bilisim06' Alıntı:adana paylasabilecek olan varmi acaba
hacı sen aynı yerde ol, görüşelim de gerisi mühim değilthe_korsan' Alıntı:enginozdil' Alıntı:eywallah adamımthe_korsan' Alıntı:çıkış yok hacı sana..
adamım her akşam olduğu gibi aynı ekiple aynı yerdeyiz, bekleriz.. bu akşam hesabı sana yazıyorum tedarikli gel![]()
bilisim06' Alıntı:bilisim06' Alıntı:adana paylasabilecek olan varmi acaba

comaster' Alıntı:snotra' Alıntı:comaster' Alıntı:arkadaşlar bende iliçi atandığım için göremiyorum.rica etsem manisa,balıkesir,bursa ve yalova açıkları kaç tanedir ortaokul olarak sölermisiniz yada eklermisiniz.
Yalova 4, Manisa 17, Balıkesir 11 hocam. Benim de düşündüğüm illerdi. Ne kadar az. Beklentimin çok altında.
aynen hocam seneye inş artık umarım daha fazla ve güzel yerler açılır
hocam çok sağolulubey38' Alıntı:ankara meslek liseleri dahil
hocam aşağı taraflar eksik çıkmış yüreğir kısmını tekrar paylaşabilirmisinmehmettuna68' Alıntı:bilisim06' Alıntı:bilisim06' Alıntı:adana paylasabilecek olan varmi acaba

gzegen' Alıntı:koskoca ilçede sadece 3 okul birisi dağın başında çıkar onu kaldı 2 birisinde sadece 8 saat ders var onu da çıkar kaldı 1 süper tek tercih yapacağım rus ruleti gibi sağolasın Meb :cry:
hastasıyız dede' Alıntı:hocam aşağı taraflar eksik çıkmış yüreğir kısmını tekrar paylaşabilirmisinmehmettuna68' Alıntı:bilisim06' Alıntı:bilisim06' Alıntı:adana paylasabilecek olan varmi acaba![]()
böte için paylaşayım hocamhastasıyız dede' Alıntı:adana ekleyebilir misiniz ltf.
Tef lilere göre eksik olacak.
permanganat' Alıntı:valla arkadaşlar tüm illeri eklediniz bi hatayı eklemediniz ya aşkolsun![]()
eyvallah kardeşim sağol.mehmettuna68' Alıntı:hastasıyız dede' Alıntı:hocam aşağı taraflar eksik çıkmış yüreğir kısmını tekrar paylaşabilirmisinmehmettuna68' Alıntı:bilisim06' Alıntı:bilisim06' Alıntı:adana paylasabilecek olan varmi acaba![]()
saol kardeşim benimulubey38' Alıntı:hataylı gardaşıma
reyhanlıda 1 okul
samandağda 3 okul daha var listeye sığmadı maalesef