DaMieN' Alıntı:Giresun açıklamış bizim rehber öğretmen gitmiş :mrgreen:
Çok mutlu olmusunuz hocam

DaMieN' Alıntı:Giresun açıklamış bizim rehber öğretmen gitmiş :mrgreen:
Mersin :verymad:sguner_23' Alıntı:Açıklamayan il kaldı mı?(Varsa ALLAH sabır versin...)
eyolcu' Alıntı:DaMieN' Alıntı:Giresun açıklamış bizim rehber öğretmen gitmiş :mrgreen:
Çok mutlu olmusunuz hocam) Açıkcası bende sevmiyorum rehberlikçileri ama bizim öğretmen milletine müstehaktır, hak aramaktan korkuyorlar.. Adamların canları çıkıyor ama odasında yatan kadar ek ders alamıyorlar...
Hayırlı olsun hocam, beklediğinize değdi sanırımferdierdem55' Alıntı:Mersin :verymad:sguner_23' Alıntı:Açıklamayan il kaldı mı?(Varsa ALLAH sabır versin...)
Evet çok şükür istediğimiz okul geldi. Sizin de istediğiniz yer olmuştur inşallah. Şimdi eş durumunda Erdemli'de açılacak okulları beklicezKöfteHoRr' Alıntı:Hayırlı olsun hocam, beklediğinize değdi sanırımferdierdem55' Alıntı:Mersin :verymad:sguner_23' Alıntı:Açıklamayan il kaldı mı?(Varsa ALLAH sabır versin...)![]()
Valla en istemediğim okul çıktı ama demekki hayırlısı buymuş. Normla ilgili sıkıntı olmazsa güzel okul ama 28 saate 2 norm vermişler okula benide 2. öğretmen olarak verdiler. Neye göre 2 norm vermişler anlamadım, gidip başlayınca anlayacaz artık. Norm fazlasına düşmezsek iyiferdierdem55' Alıntı:Evet çok şükür istediğimiz okul geldi. Sizin de istediğiniz yer olmuştur inşallah. Şimdi eş durumunda Erdemli'de açılacak okulları beklicezKöfteHoRr' Alıntı:Hayırlı olsun hocam, beklediğinize değdi sanırımferdierdem55' Alıntı:Mersin :verymad:sguner_23' Alıntı:Açıklamayan il kaldı mı?(Varsa ALLAH sabır versin...)![]()
![]()
Hayırlı olsun o zaman sizinki deKöfteHoRr' Alıntı:Valla en istemediğim okul çıktı ama demekki hayırlısı buymuş. Normla ilgili sıkıntı olmazsa güzel okul ama 28 saate 2 norm vermişler okula benide 2. öğretmen olarak verdiler. Neye göre 2 norm vermişler anlamadım, gidip başlayınca anlayacaz artık. Norm fazlasına düşmezsek iyiferdierdem55' Alıntı:Evet çok şükür istediğimiz okul geldi. Sizin de istediğiniz yer olmuştur inşallah. Şimdi eş durumunda Erdemli'de açılacak okulları beklicezKöfteHoRr' Alıntı:Hayırlı olsun hocam, beklediğinize değdi sanırımferdierdem55' Alıntı:Mersin :verymad:sguner_23' Alıntı:Açıklamayan il kaldı mı?(Varsa ALLAH sabır versin...)![]()
![]()
Teşekkür ederim hocam. Eşime çıktı Erdemli, ben eş durumundan isteyecem inşfigosde' Alıntı:Ferdierdem55 hayırlı olsun inşallah eşine de erdemli çıkar sevgiler