2012 kpss sonuçları

Kodla Büyü

tunaböte

Aktif Üye
2012 kpss sonuçları bugün 16:00 dan itibaren açıklanıyormuş arkadaşlar.. şimdiden inşallah herkese hayırlı olur..

doğu illeri ygs-lys de sıfır çekerken kpss de genel kültür fışkırıyor maşallah.

oguz-han' Alıntı:
genel kültür sıralamasında en başarılı ilk 10 ilden 8 i Doğu ili :o

Ekli dosyalar

• esh3139.jpg
    esh3139.jpg
    100.9 KB · Görüntüleme: 1,018
oguz-han' Alıntı:
niye olamazmı kardeş inanıyorum gene ayırımcı küçük düşürücü yorumlar üst üste gelir. medeniyeti sizlere doğu nasıl getirmişse eninde sonunda hak yerini gene bulur hayırlısıyla...

bu sınavın hayırlı olacağı mı kaldı, her şey gibi ÖSYM nin de içine ettiler

Geçen seneki genel kültür sıralaması da benzerdi.!!! Adamlar başarılarının tesadüfii olmadığını kanıtlamışlar.!!! Özellikle genel kültür e çok çalışıyolar...

doğudakiler işlerine geldi mi yok eğitim hakkımız elimizden alınıyor, vay efendim buraya öğretmen gelmiyor, 5 yılda en az 5 öğretmen değişiyor v.s. bir sürü şikayette bulunuyorlar. Farklı farklı öğretmenlerden farklı kültürler öğrenmiş olsalar gerek, genel kültür sorularında ilk 10'a girmişler.. olamaz mı diyen arkadaşım, valla bana göre olamaz, hadi 3-4 tanesi girse tamam diyeceğim de 8 yaaa, yuh yani, buna da emektir diyenler artık kördür diyorum, başarılarını bi KPSS'de mi gösterebiliyorlar? Bi de neden sadece genel kültür?

arkadaşım mesele doğu batı meselesinden ziyade doğu illerinin ne kadar başarısız olduğunu çoğu sınavda görüyoruz. ama he kopya iddialı sınavda da doğu illeri çok başarılı oluyorlar. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

kimse mabal okumasın. genel kültür madem doğu illerinde bu kadar yüksek o halde yıllardır bu doğunun hale ne? bir türlü gelişmiyor. hep aynı.

tanes' Alıntı:
doğudakiler işlerine geldi mi yok eğitim hakkımız elimizden alınıyor, vay efendim buraya öğretmen gelmiyor, 5 yılda en az 5 öğretmen değişiyor v.s. bir sürü şikayette bulunuyorlar. Farklı farklı öğretmenlerden farklı kültürler öğrenmiş olsalar gerek, genel kültür sorularında ilk 10'a girmişler.. olamaz mı diyen arkadaşım, valla bana göre olamaz, hadi 3-4 tanesi girse tamam diyeceğim de 8 yaaa, yuh yani, buna da emektir diyenler artık kördür diyorum, başarılarını bi KPSS'de mi gösterebiliyorlar? Bi de neden sadece genel kültür?

Kardeşim alışmışsınız Doğu illeri hep sizin ardınızda kalsın, hep siz iyi olun onlardan.. Bu değişmeye başlıyor, yaptığın tespit çok yanlış bu sınava giren kişiler ilkokul öğrencisi değil sen gibi belki de senden daha iyi ünv. lerde eğitim almış kişiler.. hep birşeyler arayın hep yaftalayın insanları.. sonra "neden bu olaylar bitmiyor yaw" bidi bidi yapin..

Maskesiz1907' Alıntı:
tanes' Alıntı:

Kardeşim alışmışsınız Doğu illeri hep sizin ardınızda kalsın, hep siz iyi olun onlardan.. Bu değişmeye başlıyor, yaptığın tespit çok yanlış bu sınava giren kişiler ilkokul öğrencisi değil sen gibi belki de senden daha iyi ünv. lerde eğitim almış kişiler.. hep birşeyler arayın hep yaftalayın insanları.. sonra "neden bu olaylar bitmiyor yaw" bidi bidi yapin..

İyi de kardeşim geçen sene ilk 10 da 8 değil 10 komşu doğu ili vardı! Bu sene de 8. Ama heralde genel kültür çalışmakdan genel yeteneğe zaman bulamıyolar anlaşılan. Bu tesadüf olamaz, bu kazanılmış başarıda olamaz. Ne olduda 2 senedir GENEL KÜLTÜR patlaması yaşandı bu 10 komşu ilde?

Sınava o bölgelerden giren aday sayısı az olduğu için olabilir. Yani her önüne gelen değil de çalışıp girenler çoğunluktaysa olabilir..

rock' Alıntı:
Maskesiz1907' Alıntı:
tanes' Alıntı:

İyi de kardeşim geçen sene ilk 10 da 8 değil 10 komşu doğu ili vardı! Bu sene de 8. Ama heralde genel kültür çalışmakdan genel yeteneğe zaman bulamıyolar anlaşılan. Bu tesadüf olamaz, bu kazanılmış başarıda olamaz. Ne olduda 2 senedir GENEL KÜLTÜR patlaması yaşandı bu 10 komşu ilde?

Kardeşim ilk 10'a doğu illeri değil de 7-8 tane ege-iç anadolu-akdeniz girse bunu diyecekmiydiniz ? bence demeyecektiniz.. kopya vardır veya yoktur o ayrı birşey, çalışan da çok insan vardır bunu da iyi bilin. ama körü körüne "aa doğu illeri ilk 10'a girmiş hem de 8 tane uuu" demek samimi gelmiyor bana.. sizleri tenzi ederim ama artık at gözlükleri çıkartılmalı "Doğu"ya karşı.. hatta hani "bölücülük" "dediğiniz şeyi sizin de yapmamanız gerekir...

Hmm demekki 2-3 sene öncesine kadar çok kişi giriyodu çalışmadan giriyodu, artık 10 komşu il anlaşdı çok çalışalım kazanacak olanlarımız girsin adımızı duyuralım ilimizin reklamını yapalım dediler. Ha bide hedef belirlemişler genel kültür de başarılı olalım... Neyse ya iyi ki bu dönemde girmemişim sınava.bnm zamanımda da böyleydiyse, ya da işallah ben birilerinin günahını alıyorumdur işallah bu benim fesatlığımdır, yoksa kimse onca insanın kul hakkını ödeyemez...

Kafa karıştıran doğu illeri olması değil. Marmara bölgesinde de olsa 8-10 komşu ilin bu başarıyı göstermesi kafalara soru işareti getirirdi. Siz bi düşünün bakalım istanbul, yalova, kocaeli, sakarya, tekirdağ... sıralama böyle olsa buna egelisi de doğulusu da noluyoruz lan demez mi?

erben23' Alıntı:
oguz-han' Alıntı:
genel kültür sıralamasında en başarılı ilk 10 ilden 8 i Doğu ili :o

1-o iller genelde üniversitesi olmayıp eğ fakültesi olan iller
2-giren aday sayısına bakarsanız 1000-2000 lerde
3-doğuda lys düşük olduğunu söylüyorlar, iyi de o sıfırlar zaten üniversitede yok. ünşversiteye gidenler arasında kıyas bu. neticede van-dicle eğitim çoğu batı illerinden daha kaliteli

eğer ulaşma imkanınız varsa, geçen sene tıp kazananların yüzdeliğine bakın isterseniz. ama illerin nüfusuna orantılayarak. ÖRN:bingöl 1 yılda 50 tıp kazandırabiliyor.
başarısız sayısı fazla olduğu için başarılıların oranı düşüyor

oguz-han' Alıntı:
arkadaşım mesele doğu batı meselesinden ziyade doğu illerinin ne kadar başarısız olduğunu çoğu sınavda görüyoruz. ama he kopya iddialı sınavda da doğu illeri çok başarılı oluyorlar. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

kimse mabal okumasın. genel kültür madem doğu illerinde bu kadar yüksek o halde yıllardır bu doğunun hale ne? bir türlü gelişmiyor. hep aynı.

başarısızlar zaten önceki sınavlarda eleniyorlar. neden doğuda üni okuyan başarısız olsun.
millet batıda fef okuyacağıma doğuda eğ okurum diyor. doğuda okuyan batılıda mı başarısız olsun?

2 SENE ÖNCE İPTAL ED,LEN KPSS SINAVINDA cemaatin parmağı vardı
bu sene de pkk vardı kopya iddiasında sınav önce si google aramalarında tarih ve coğrafya sorularının bazıları rekor tıklama vardı ondan dolay genel kültür doğuda yüksek bence
tabii hakkıyla yüksek alanda vardır ama birşeyler döndüğü de kesin
daha önce bildiğim ve duyduğum çok insan öss de sınan giriş yerini doğu seçiyordu bu arkadaşların hiç biri de doğulu değildi

evet evet biz komplo teorisi üretiyoruz, hatta biz provakatörüz, biz bölücüyüz, kopya yok, doğu illeri gittikçe başarısını yükseltiyor, hepsi çalışmanın ve başarının eseri, maşallah nazarlar değmesin :alkis: :alkis: :alkis: Yahu birileri size bedava gözlük mü dağıtıyor merak ediyorum, yada ben bu hayatıma kadar pozitif düşünmeyi öğrenemedim mi, halbuki çocukluğumda Polyannayı da okumuştum...

tanes' Alıntı:
evet evet biz komplo teorisi üretiyoruz, hatta biz provakatörüz, biz bölücüyüz, kopya yok, doğu illeri gittikçe başarısını yükseltiyor, hepsi çalışmanın ve başarının eseri, maşallah nazarlar değmesin :alkis: :alkis: :alkis: Yahu birileri size bedava gözlük mü dağıtıyor merak ediyorum, yada ben bu hayatıma kadar pozitif düşünmeyi öğrenemedim mi, halbuki çocukluğumda Polyannayı da okumuştum...
Arkadaşım öncelikle önyargılarını kır ve bazı gerçekleri görmeni istiyorum. Evet sınav çeteleri olduğu kesin bunun batı doğu ile alakası yok heryerde hatta kendilerini sözde müslüman olarak ilan eden cemaate kadar girdi. Doğu da anlamadığınız şu evet giren öğrenci(çoğu öğretmen ve memur olacak kişilerdir) sayısı da az ve bunların çoğu emeklerinin karşılığını almak için var gücüyle çalışıyorlar ki doğuda iş imkanları az geneli tek umut kapısı olarak memurluğu düşlüyolar. Birileri size gerçekleri görmemeniz için bedava gözlük vermişse bilemiyorum.

arkadaşlar bence boşa tartışıyorsunuz... kopya çok açık ve net.. tartışmaya gerek yok.. sadece kpss değil tüm sınavlarda oluyor bu iş.. dogudaki öğretmeni, öğrenciyi, atmosferi iyi bilen anlar zaten..

kopyayı göremeyecek kadar kör olanlara şunu söylemek isterim, bu çalışkan dogulu arkadaşlar,neden genel yetenekte yerlerde sürünmüşler.. genel yetenek sorularına ulaşamadıkları için olabilir mi acaba!!

dogru tektir arkadaşlar, duygusallıga gerek yok..

boterist' Alıntı:
oguz-han' Alıntı:
niye olamazmı kardeş inanıyorum gene ayırımcı küçük düşürücü yorumlar üst üste gelir. medeniyeti sizlere doğu nasıl getirmişse eninde sonunda hak yerini gene bulur hayırlısıyla...

Ayırımcı değil kardeşi ayrımcı. Bu zihniyetin doğudan getireceği son şey medeniyet. O da gelirse kaçakçılıkla gelir.

BBNET
Geri