genel kültür sıralamasında en başarılı ilk 10 ilden 8 i Doğu ilioguz-han' Alıntı:doğu illeri ygs-lys de sıfır çekerken kpss de genel kültür fışkırıyor maşallah.
niye olamazmı kardeş inanıyorum gene ayırımcı küçük düşürücü yorumlar üst üste gelir. medeniyeti sizlere doğu nasıl getirmişse eninde sonunda hak yerini gene bulur hayırlısıyla...oguz-han' Alıntı:doğu illeri ygs-lys de sıfır çekerken kpss de genel kültür fışkırıyor maşallah.
tanes' Alıntı:doğudakiler işlerine geldi mi yok eğitim hakkımız elimizden alınıyor, vay efendim buraya öğretmen gelmiyor, 5 yılda en az 5 öğretmen değişiyor v.s. bir sürü şikayette bulunuyorlar. Farklı farklı öğretmenlerden farklı kültürler öğrenmiş olsalar gerek, genel kültür sorularında ilk 10'a girmişler.. olamaz mı diyen arkadaşım, valla bana göre olamaz, hadi 3-4 tanesi girse tamam diyeceğim de 8 yaaa, yuh yani, buna da emektir diyenler artık kördür diyorum, başarılarını bi KPSS'de mi gösterebiliyorlar? Bi de neden sadece genel kültür?
Maskesiz1907' Alıntı:tanes' Alıntı:doğudakiler işlerine geldi mi yok eğitim hakkımız elimizden alınıyor, vay efendim buraya öğretmen gelmiyor, 5 yılda en az 5 öğretmen değişiyor v.s. bir sürü şikayette bulunuyorlar. Farklı farklı öğretmenlerden farklı kültürler öğrenmiş olsalar gerek, genel kültür sorularında ilk 10'a girmişler.. olamaz mı diyen arkadaşım, valla bana göre olamaz, hadi 3-4 tanesi girse tamam diyeceğim de 8 yaaa, yuh yani, buna da emektir diyenler artık kördür diyorum, başarılarını bi KPSS'de mi gösterebiliyorlar? Bi de neden sadece genel kültür?
Kardeşim alışmışsınız Doğu illeri hep sizin ardınızda kalsın, hep siz iyi olun onlardan.. Bu değişmeye başlıyor, yaptığın tespit çok yanlış bu sınava giren kişiler ilkokul öğrencisi değil sen gibi belki de senden daha iyi ünv. lerde eğitim almış kişiler.. hep birşeyler arayın hep yaftalayın insanları.. sonra "neden bu olaylar bitmiyor yaw" bidi bidi yapin..
rock' Alıntı:Maskesiz1907' Alıntı:tanes' Alıntı:doğudakiler işlerine geldi mi yok eğitim hakkımız elimizden alınıyor, vay efendim buraya öğretmen gelmiyor, 5 yılda en az 5 öğretmen değişiyor v.s. bir sürü şikayette bulunuyorlar. Farklı farklı öğretmenlerden farklı kültürler öğrenmiş olsalar gerek, genel kültür sorularında ilk 10'a girmişler.. olamaz mı diyen arkadaşım, valla bana göre olamaz, hadi 3-4 tanesi girse tamam diyeceğim de 8 yaaa, yuh yani, buna da emektir diyenler artık kördür diyorum, başarılarını bi KPSS'de mi gösterebiliyorlar? Bi de neden sadece genel kültür?
Kardeşim alışmışsınız Doğu illeri hep sizin ardınızda kalsın, hep siz iyi olun onlardan.. Bu değişmeye başlıyor, yaptığın tespit çok yanlış bu sınava giren kişiler ilkokul öğrencisi değil sen gibi belki de senden daha iyi ünv. lerde eğitim almış kişiler.. hep birşeyler arayın hep yaftalayın insanları.. sonra "neden bu olaylar bitmiyor yaw" bidi bidi yapin..
İyi de kardeşim geçen sene ilk 10 da 8 değil 10 komşu doğu ili vardı! Bu sene de 8. Ama heralde genel kültür çalışmakdan genel yeteneğe zaman bulamıyolar anlaşılan. Bu tesadüf olamaz, bu kazanılmış başarıda olamaz. Ne olduda 2 senedir GENEL KÜLTÜR patlaması yaşandı bu 10 komşu ilde?
erben23' Alıntı:genel kültür sıralamasında en başarılı ilk 10 ilden 8 i Doğu ilioguz-han' Alıntı:doğu illeri ygs-lys de sıfır çekerken kpss de genel kültür fışkırıyor maşallah.![]()
mutefli24' Alıntı:Ösym den cumartesi süprizi. Niye cuma ya da pazartesi değil de cumartesi günü açıkladıklarını anlayamadım ?
oguz-han' Alıntı:arkadaşım mesele doğu batı meselesinden ziyade doğu illerinin ne kadar başarısız olduğunu çoğu sınavda görüyoruz. ama he kopya iddialı sınavda da doğu illeri çok başarılı oluyorlar. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
kimse mabal okumasın. genel kültür madem doğu illerinde bu kadar yüksek o halde yıllardır bu doğunun hale ne? bir türlü gelişmiyor. hep aynı.
Arkadaşım öncelikle önyargılarını kır ve bazı gerçekleri görmeni istiyorum. Evet sınav çeteleri olduğu kesin bunun batı doğu ile alakası yok heryerde hatta kendilerini sözde müslüman olarak ilan eden cemaate kadar girdi. Doğu da anlamadığınız şu evet giren öğrenci(çoğu öğretmen ve memur olacak kişilerdir) sayısı da az ve bunların çoğu emeklerinin karşılığını almak için var gücüyle çalışıyorlar ki doğuda iş imkanları az geneli tek umut kapısı olarak memurluğu düşlüyolar. Birileri size gerçekleri görmemeniz için bedava gözlük vermişse bilemiyorum.tanes' Alıntı:evet evet biz komplo teorisi üretiyoruz, hatta biz provakatörüz, biz bölücüyüz, kopya yok, doğu illeri gittikçe başarısını yükseltiyor, hepsi çalışmanın ve başarının eseri, maşallah nazarlar değmesin :alkis: :alkis: :alkis: Yahu birileri size bedava gözlük mü dağıtıyor merak ediyorum, yada ben bu hayatıma kadar pozitif düşünmeyi öğrenemedim mi, halbuki çocukluğumda Polyannayı da okumuştum...
boterist' Alıntı:niye olamazmı kardeş inanıyorum gene ayırımcı küçük düşürücü yorumlar üst üste gelir. medeniyeti sizlere doğu nasıl getirmişse eninde sonunda hak yerini gene bulur hayırlısıyla...oguz-han' Alıntı:doğu illeri ygs-lys de sıfır çekerken kpss de genel kültür fışkırıyor maşallah.