yanlış yazmışımaynenbadi' Alıntı:o fiyata bizde alırdıkmezbele' Alıntı:Araç 28.300 e satılmıştır arkadaşlar.İlgilenenlere teşekkürler.uhaha:

38.300 e satılmıştır arkadaşlar.
yanlış yazmışımaynenbadi' Alıntı:o fiyata bizde alırdıkmezbele' Alıntı:Araç 28.300 e satılmıştır arkadaşlar.İlgilenenlere teşekkürler.uhaha:
Bende aynı düşünceler içindeyim hocam. Aracıma çok bağlanmıştım.baymakci' Alıntı:elbet bigün bende alacam civic elegance![]()
aynenbadi' Alıntı:yorum yapanlara değil türkiyede zihniyet bu yönde değişen ve boyalı olunca satmada zorlanırsınız...Zizu_' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:Bu araci alan Türkiye topraklarında satmada zorlanir, değişen ve boyasi var...fiyatina gore konforu iyi olmayan araçlardan..hayirli satislar
tahminimce araba piyasasında ölücü diyorlar bu tarz yorum yapanlara![]()
araba sanki pert olmuş gibi yazmışsın hocam.
bu arabalar avrupa araba 5000 TL hasar devede kulak.
bir de arabadan anlamadığınız belli. Honda piyasanın en konforlu araçlarındandır.
Hocam siz gönlünüzü ferah tutun 1 haftada gider bu araba :wink:
siz sadece honda kullanmışınız sanırım? o fiyata daha konforlu olan octavia ve golf alınabilir diyorum,piyasasının en konforlu aracı nasıl oluyor onu anlamadım?
honda ve dediğim arabaları kullanmadıysan seninle tartışmam yersiz zaten bu da nokta.Zizu_' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:yorum yapanlara değil türkiyede zihniyet bu yönde değişen ve boyalı olunca satmada zorlanırsınız...Zizu_' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:Bu araci alan Türkiye topraklarında satmada zorlanir, değişen ve boyasi var...fiyatina gore konforu iyi olmayan araçlardan..hayirli satislar
tahminimce araba piyasasında ölücü diyorlar bu tarz yorum yapanlara![]()
araba sanki pert olmuş gibi yazmışsın hocam.
bu arabalar avrupa araba 5000 TL hasar devede kulak.
bir de arabadan anlamadığınız belli. Honda piyasanın en konforlu araçlarındandır.
Hocam siz gönlünüzü ferah tutun 1 haftada gider bu araba :wink:
siz sadece honda kullanmışınız sanırım? o fiyata daha konforlu olan octavia ve golf alınabilir diyorum,piyasasının en konforlu aracı nasıl oluyor onu anlamadım?
Piyasanın en konforlu araçlarındandır dedim dikkat edersen arkadaşım
Bu arada hiç Honda arabam olmadı bu iki
Araba satılmış buda üç![]()
gözünüz aydın diyelim artıkmezbele' Alıntı:yanlış yazmışımaynenbadi' Alıntı:o fiyata bizde alırdıkmezbele' Alıntı:Araç 28.300 e satılmıştır arkadaşlar.İlgilenenlere teşekkürler.uhaha:
38.300 e satılmıştır arkadaşlar.
Teşekkürler Hocam.dj_alper' Alıntı:gözünüz aydın diyelim artıkmezbele' Alıntı:yanlış yazmışımaynenbadi' Alıntı:o fiyata bizde alırdıkmezbele' Alıntı:Araç 28.300 e satılmıştır arkadaşlar.İlgilenenlere teşekkürler.uhaha:
38.300 e satılmıştır arkadaşlar.![]()