2008 FOCUS Collection DİZEL Aldım. Nasıl?

Kodla Büyü

joombal

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Dostlar 2008 model DİZEL Ford Focus Collection aldım. Kullanan arkadaş varsa önerilerilerini almak ve tecrübelerinden yararlanmak isterim. Tşkler.

hocam kazasız belasız kullanman dilegiyle.hayırlı olsun.

hocam dusuk modellisini kullanmıslıgım var kısa surede olsa oturaklı bir aractır.yol tutusu surus keyfi guzeldir.
al bir ford ol bir lord :) derler..

ben de benzinli var . focus hastası bi arkadaşım çok övmüştü çekişi torku on numara diyodu eminim öledir.

hocam güzel araba rengi ne acaba?. güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin ;)

önceden gönderdiğim mesajlarda da belirttim, focus dizel tdci gerçekten güzel araç, sizinki 110 beygir olanındandır sanırım, gaza dokununca kafanız geriye doğru gidiyor, alınabilecek sorunsuz dizellerden. yol tutuş konusunda zaten ford 10 numaradır. km kaçta, ne kadara aldınız

Ne kadar FORDCU varmış :) (Gece gece bu iğrenç geyik de benden gelsin :) )

Kazasiz belasız günlerde kullanın.

Öncelikle hayırlı olsun.Dizel albea kullanıyorum.İdealimdeki arabayı almışsınız.Darısı başımıza :+1:

neverjealous' Alıntı:
formator_' Alıntı:
Öncelikle hayırlı olsun.Dizel albea kullanıyorum.
Siz arabanızdan memnun musunuz hocam ?
Hocam ben memnunum ama focus, malum olduğu üzere albeadan daha üst sınıf bir araba.Ama sıfır almayı düşünürseniz tavsiye etmem.Albeanın sıfırını alacağınıza 1-2 yaşında focus,toyota,VW almanızı öneririm.Ama ikinci el düşünüyorsanız albea alınabilir.Çünkü fiyatı bu araçlara göre oldukça düşüktür.Alırken kilometresi ile oynanmadığından emin olmaya çalışın.Çünkü dizel araçlar genellikle yüksek km'lere çıkıyorlar.Şirket aracı olarak satılanları çok fazla piyasada.Dizel araçlarda km yükseldikçe bakım masrafları (benzinlilerde de aynı aslında) artmaktadır.

formator_' Alıntı:
neverjealous' Alıntı:
formator_' Alıntı:
Öncelikle hayırlı olsun.Dizel albea kullanıyorum.
Siz arabanızdan memnun musunuz hocam ?
Hocam ben memnunum ama focus, malum olduğu üzere albeadan daha üst sınıf bir araba.Ama sıfır almayı düşünürseniz tavsiye etmem.Albeanın sıfırını alacağınıza 1-2 yaşında focus,toyota,VW almanızı öneririm.Ama ikinci el düşünüyorsanız albea alınabilir.Çünkü fiyatı bu araçlara göre oldukça düşüktür.Alırken kilometresi ile oynanmadığından emin olmaya çalışın.Çünkü dizel araçlar genellikle yüksek km'lere çıkıyorlar.Şirket aracı olarak satılanları çok fazla piyasada.Dizel araçlarda km yükseldikçe bakım masrafları (benzinlilerde de aynı aslında) artmaktadır.
Teşekkürler hocam ;)

BBNET
Geri