Siz arabanızdan memnun musunuz hocam ?formator_' Alıntı:Öncelikle hayırlı olsun.Dizel albea kullanıyorum.
Hocam ben memnunum ama focus, malum olduğu üzere albeadan daha üst sınıf bir araba.Ama sıfır almayı düşünürseniz tavsiye etmem.Albeanın sıfırını alacağınıza 1-2 yaşında focus,toyota,VW almanızı öneririm.Ama ikinci el düşünüyorsanız albea alınabilir.Çünkü fiyatı bu araçlara göre oldukça düşüktür.Alırken kilometresi ile oynanmadığından emin olmaya çalışın.Çünkü dizel araçlar genellikle yüksek km'lere çıkıyorlar.Şirket aracı olarak satılanları çok fazla piyasada.Dizel araçlarda km yükseldikçe bakım masrafları (benzinlilerde de aynı aslında) artmaktadır.neverjealous' Alıntı:Siz arabanızdan memnun musunuz hocam ?formator_' Alıntı:Öncelikle hayırlı olsun.Dizel albea kullanıyorum.
Teşekkürler hocamformator_' Alıntı:Hocam ben memnunum ama focus, malum olduğu üzere albeadan daha üst sınıf bir araba.Ama sıfır almayı düşünürseniz tavsiye etmem.Albeanın sıfırını alacağınıza 1-2 yaşında focus,toyota,VW almanızı öneririm.Ama ikinci el düşünüyorsanız albea alınabilir.Çünkü fiyatı bu araçlara göre oldukça düşüktür.Alırken kilometresi ile oynanmadığından emin olmaya çalışın.Çünkü dizel araçlar genellikle yüksek km'lere çıkıyorlar.Şirket aracı olarak satılanları çok fazla piyasada.Dizel araçlarda km yükseldikçe bakım masrafları (benzinlilerde de aynı aslında) artmaktadır.neverjealous' Alıntı:Siz arabanızdan memnun musunuz hocam ?formator_' Alıntı:Öncelikle hayırlı olsun.Dizel albea kullanıyorum.